inte bli sjuk nu.

Idag har det varit slappt... Vaknade klockan ett, hade lätt kunnat sova längre men fick änna dra mig upp. Sen gick jag ut och solade ett tag, blev brun :o ^^
Sedan åkte vi och färgade mitt hår, det blev mörkbrunt nu. Det blev finfint =)

Nu på kvällen har jag inte gjort nååågonting typ, jag hyrde en film, Day of the Dead, tror jag den hette. Sjukt läskig film, usch. Och nu sitter jag här... Kul fredag.

Håller nog på att bli sjuk... jävla jocke som smittat mig :o Var i skolan i onsdags och då var han sjuk. Usch, jag tänker inte bli sjuk nu! Ont i halsen har jag och hostar lite, inte kul.

Ska nog upp och duscha, sen nana.
Haa det fint, pusspusspuss <3


Champions League

Ikväll vinner Manschester United med 2-1 över Barcelona, det är liksom säkrat :)
Ska bli sjukt kul att se matchen, hatar att titta på fotboll egentligen, men när det är United tittar jag ^^

nu är det 13 dagar kvar, det känns som en hel evighet men man får väl fokusera på relutatet efteråt :)
Idag var jag i skolan och skulle få material som jag måste ha för att komplettera mitt IG-prov.... det är löjligt. Men men, jag, Malin och Jocke sitter i samma sits så det blir hemmalektioner med Fanny :)

Min hund har varit lite småkonstig idag.. Hon fick sånt där fästingmedel igår och nu är hon låg och liksom jättetrött. Jag hoppas att det går över snart.

Speltime nu, ska krossa Malin i klickspelet på Facebook, om jag så ska sitta uppe hela natten :)
pussas&kraaamas

tråkigt

Nu har jag sjukt tråkigt, jag är jätterastlös :o
idag har jag inte gjort någonting typ, pluggat lite och så men annars bara tagit det lugnt. Börjar tröttna på det nu så imorgon är det Rebecka som ska gå till skolan, oooh :)
Fick IG på mattenationella, respekt. Till och med Jocke fick mer än mig, då är det illa xD Men jag & malin ska komplettera minsann, inget IG i matte :D


Navy CIS var i alla fall grymt idag och han var snygg som vanligt, så det är ju nice haha :)

Nu är det Hell's kitchen, wiho...
Pusspusspuss <3

13 dagar kvar

Nu är första dagen avklarad, nu är det 13 kvar ^^ Det kommer fixa sig finfint.

Sov inte ett skit inatt, verkligen ingenting. Låg och vände på mig till 4-halv 5 och då tröttnade jag så jag satte mig vid datorn, haha. Dock har jag varit sjukt trött idag så jag lär somna gott inatt i alla fall :)

Var på vårdcentralen idag och skulle kolla in infektionen i såret och nu är det helt borta så det är nice. Nu slipper jag springa dit varannan dag ^^

Haft en pluggisdag idag. Skrev klart ett helt idrottsarbete, stolt (A)
Rättskunskapen får jag ta imorgon, prov på onsdag. . . . . . . .

Ska duscha nu, sen dega tv :)
Pussas <3

nu är jag väldigt, väldigt trött

Haha ögonen orkar snart inte vara uppe längre men jag vill inte sova.
Imorgon ska jag till sadisten på vårdcentralen, men har glömt vilken tid. Jag vill seriöst inte, hon är galen. Men nu när vi har kollat in såret så har allt läkt ihop och tha infection is gone. Helt grymt, så förhoppningvis är det sista gången imorgon :)

På tal om ingenting, så är fästingar nog världens värsta djur. Jag tycker så himla synd om min hund, jag har plockat 4 stycken på henne bara idag. Vi ska köpa sånt där fästingmedel till henne imorgon så vi får vi hoppas att de jävlarna håller sig ifrån henne! DÖD åt alla fästingar.


Ikväll var jag ute och gick med Johanna, och jag är så himla glad att vi är vänner igen. Det gick nästan ett halvår innan vi sa ett enda ord till varandra, så himla onödigt :o

NU skiter jag i detta, jag ska fetingsova nu oavsett om jag vill eller inte.
Ha det gött, pussas&kramas <3

Nu börjar det se bra ut :)

Om 1 vecka får jag börja springa lite lätt & cykla :)
om 3 veckor får jag börja ge mig ut och springa på riktigt & simma.
Helt underbart.

Har kört mina tråkiga övningar nu i över en månad och det ska bli så himla skönt när jag kan skita i dom och göra riktiga saker. Och snart dröjer det inte länge innan jag får börja vara med och träna lite lätt, wiie! <3


Grym helg :)

Rebecka Gustafsson, minigolfproffset, slog Fanny med 1 poäng vilket var ganska väntat ;) Det blev minigolf med Fanny, malin och Malins två kompiar på torsdagen på Lisebergs Camping. Det var jättefint där, så där kommer jag spela fler ggr ^^
Efter vi spelat åkte vi åt varsitt håll och jag Fanny dödade tid på spårvagnen tills pappa skulle hämta mig :)

Gårdagen då var ju helt grym :) Vi hamnade på en krog i Kungälv av alla ställen, men whaa va kul vi hade! Träffade massa roliga människor och musiken var BÄST. De spelade Guns N Roses, THÅSTRÖM, Kiss, Iron maiden. . . . Helt mumma.
Jag och fanny kom hem till henne när klockan var halv 7, och då mådde ingen av oss speciellt bra, jag har aldrig varit så trött i hela mitt liv tror jag, haha. Men vi hade en sjukt rolig kväll och ser fram emot fler sådana! :)

Idag har det varit slapp bara, hade en del huvudvärk när jag vaknade, men man mår som man förtjänar :)
Mormor kom förbi och vi gick en promenad med Nikki (som är en fästingmagnet dessutom....) och det var ju trevligt :)
Nu ikväll har jag bara kollat in Robinson och degat. Lasse&Lena är här och är inte på nåt vidare socialt humör ^^

Aja, ha det gött. Nu ska jag duscha igen, puss&kram <3

Trött...

Usch idag är sådär jobbigt trött att jag knappt orkar göra någonting, tanken på att pallra sig uppför trapporna finns liksom inte nu. Men men, imorgon blir det bättre för dåå ska jag vinna en tävling hade jag tänkt :)

Var och åt på Odins pizzeria idag och såg (trorjag) Jimmy, mumms.

Imorgon ska jag förhoppningsvis göra något med Fanny & Malin, får se vad vi hittar på. Blir väl något nice, det blir det alltid.

Jag orkar inte skriva mer, ska försöka ta mig uppför trapporna och få ögonorgasm :) Ska kolla in Navy CIS ^^

Haa det och håll tummarna för mig imorgon, Pussas&Kramas

Äntligen :)

Igår kväll var jag ute på promenad med Johanna. Vi har inte pratat med varandra på över ett halvår och det har varit tredje världskriget mellan oss, men igår var vi ute och gick med Nikki, och vi pratade och då insåg jag hur mycket jag har saknat henne.
Innan helvetet bröt loss i somras hade jag, Johanna och Rodde väldigt kul tillsammans och sen blev allt bara fel, men nu är det löst med båda två. Detta känns riktigt skönt för jag har stundtals saknat de båda väldigt mycket :) <3



It's never the right time to say goodbye. 

<3

Chris Brown - Say Goodbye
Milo - Ayo Technology
Good Charlotte - I Don't Wanna Be Your Lover
Celine Dion - A New Day Has Come
Evanescence - My Immortal
Chiara - What If We
Chris Brown/Keri Hilson - Superhuman

Krav Maga :)

Idag hade vi självskydd med Andreas från mammas jobb i skolan. Det var hur kul som helst och det finns ju hur mycket saker som helst som man kan lära sig. Vi ska ha det på onsdag igen och det ska bli nice :)

Idag bakade rebecka bullar, jag är världsbäst :)

godnatt! * <3

Delsjön / Jobb

DELSJÖN
I fredags var det festligheter uppe i Delsjön vilket var nice. Vi hade hur kul som helst och träffade massa sköna människor. Det enda negativa var att Fanny fick till ett sving med hennes väska som träffa på nåt sjukt sätt på mitt knä så det var helt svullet och blått på lördagen, haha. Sedan fick hon till ett slag i ryggen också, mumms.
Men jag hade med mig stereon och Markoolio och Gyllene Tider går alltid hem tydligen ^^ Det var hur kul som helst och jag önskade verkligen att kvällen inte sklle ta slut, men det gjorde den dessvärre.
Dagen efter var Rebecka bakis, trots att hon tog det jättelugnt med allt, men vissa är till för att straffas ^^

JOBB
Idag har jag jobbat. Fått jobb i bowlinghallen i Partille, det är helt okej och det är bra betalt men i morse var jag inte så pepp på det. Jag hade dödslängtan när min klocka ringde, det var inte sant tänkte jag. Men det var det och det var bara att dra sig upp ^^ Det blev lite bättre när jag väl kom dit och nu strömmar cashen in, mumma!

Imorgon kommer andreas från mammas jobb till vår skola och ska hålla en lektion med vår klass i självförsvar. Det blir säkert hur bra som helst tror jag ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i min nybäddade säng. Finns inget bättre,.
ha d.  <3


jag saknar dig.

Galen sjuksköterska

Jag skojar inte, hon är verkligen galen.
Jag ska lägga om mitt sår på ryggen varannan dag på vårdcentralen här i Partille och jag har haft oturen att få en sjuk tant som ska ta hand om mig. Hon tvättar av såret genom att slå på det och det spelar ingen roll hur många ggr jag säger till henne! Hon säger alltid "ooh hehe förlåt" Sadist, säkert. Jävla människa asså... På lördag åker hon på en propp (haha älskar det ordet)

Nu ligger jag och Malin hopplöst efter i rättskunskapen, men det gör inget :)




Nikki <3

Jag har världens grymmaste hund :)
Hon löper nu, och då ska hon reta alla hanhundar i hela Kåhög så vid varje ingång där hon vet att en hanhund bor så sätter hon sig och kissar, haha. Bara för att retas :D
Men hon tycker det är jobbigt också för alla hanhundar blir helt galna och börjar skälla och då blir hon rädd, men de vill ju bara komma henne när, mysigt :o

Sedan idag så kom det en elkille till oss och skulle byta vår elmätare och vår dörr var öppen med en grind för s Nikki ligger i hallen och spanar ut. Och så svängde elkillen in på vår tomt och hon blev hon tokig och började skälla som en galning. Haha när jag tittade ut genom köksfönstret såg jag killen så blixtstilla och bara tittade på henne. Underbart :D Vi behöver ju inte vara oroliga för inbrott i alla fall :)



Skön helg

I fredags var jag med Malin, Fanny och Kristin och vi käkade tacos och kollade Twilight. Äntligen har jag fått se den, och den var huur bra som helst!
Malin gjorde vegetarisk köttfärssås och både jag och Fanny fick lite ont i magen, men det var gott :D Det smakade precis samma, nästan i alla fall :)


Idag planerar jag att vinna en miljon, känns bra :)

Nu ska jag ut och leka med Nikki, hon är jättelåg. Hon började löpa igår och hon blir alltid skum då... Inte så konstigt när hon löper i 2-3 veckor, då hade vem som helst varit hängig :o
Pussas <3

Bakslag...

Jag hade jättejättejätteont idag när jag vaknade, vilket såklart var riktigt segt. Men jag gick upp, tog en tablett och sen somnade jag om, ingen skola idag alltså som det var tänkt från första början.
När jag sedan vaknade var det lite bättre så jag gjorde mitt rehabprogram (tar 30 min!) och jag har börjat fatta att det är jobbigt på riktigt, haha. Men jag klagar verkligen inte över det, saknat att bli trött i musklerna av träning så det känns bra! :)

Marie Wedberg ringde hem till oss idag och undrade hur det gick för mig, hjärtat ^^ Det är min gamla sjukgymnast som är helt grym. Hon hade hand om mig när jag hade diskbråck och hon fick mig att få en sjukgymnastikmage ^^ Och det har jag fått nu med, dock med ett annat program, men det är nice :D

Marie Picasso åkte ur Hjälp jag är med i en Japansk tv-show eller vad det nu heter, så nu behöver jag inte titta på det mer =/

Dags att duscha och sova nu :o Ska upp och göra nationellt prov imorgon 08.20 =/
Haaaa det fint!
Pusspusspusspusspusspuss




skulle göra allt för att du ska förstå att jag ändrat mig nu när denna skiten är över...

Mira :) / tragiskt :(

Jag har varit jättetrött idag, somnade för ett tag sen och mamma var tvungen att väcka mig om jag skulle kunna sova inatt. Jag hade lätt kunnat sova ända tills imorgon, antar väl att det beror på pollen eller så var jag bara rent jättetrött.
Men när jag vaknade fick jag ett mms av Ullis på min lilla kusin (snart 4 veckor) och hon är så himla söt. Mira heter hon och kan kan svära på allt att Loa & Mira har världens grymmaste mamma. (Delad förstaplats med min då) Älskar Ullis<3


-----

Vidde, en som jag skrev om bland de första inläggen i denna bloggen har fått lungcancer :(
Han har varit missbrukare tidigare men varit helt ren från allt va narkotika heter i snart 3 år och nu har han åkt på lungcancer i båda lungorna. Det suger ju förjävligt, och ändå är han alltid glad när man ser honom, det är beundransvärt. <3


-----

Nu ska jag gå in och duscha och sen äta jordgubbar (A) Mumms!
Puss&Kram <3





Pluggisdag :)

Jag vaknade i morse och hade jätteont i ryggen så jag stannade hemma istället för att dra mig ut till Lundbystrand. Det var lika bra, det kommer fler gånger.
Daniel och hans lag är i alla fall i final, grattis till dom :)

Var ute och gick idag när jag vaknade för andra gången och whaaa va varmt det var ute. Sådär äckligt kvavt så man knappt fick någon luft, men hellre det än att det är så kallt som det var igår :O

Nu har jag skrivit klart det andra arbetet i handbollen som jag ska börja renskriva nu. Det känns jätteskönt. Men det är massa annat jag måste skriva också, usch. Men det är så det är och bara att gilla läget :)

Pluggisen ska sätta igång nu, skriver mer här sen :)
Löve <3


Kan ändå passa på.....

Att tala om att jag hatar dig. Du vet mycket väl vem du är efter samtalet på msn och du ska veta att du äcklar mig. På riktigt. Det är inte många jag kan säga det om, men du är den största, fetaste och vidrigaste människan som finns.
Du ska veta att detta kommer rakt från hjärtat!
Du ska också veta att jag har tyckt om dig som fan, som KOMPIS, men du kan aldrig hålla dig. Men du har inte en jävla aning om vad det är du slänger ur dig för ord. Du är så tragisk. Hur FAN kunde du göra så? Jag mår ju illa förfan!

Du är blockad på msn och du kommer bli blockad från allt. Telefonnummret är borta för längesen och du hör aldrig av mig igen. Lycka till T, du kommer inte få det lätt du.
Usch, sorgliga människa.

Manchester United

Yesyesyesyes, Manchester United slog Arsenal idag för andra gången och är klara för Champions League. Suckers.
Idag blev det 1-3 till United, whaaa helt nice! Cristiano Ronaldo, behöver inte riktigt säga mer :)


Jag vet inte riktigt hur jag ska göra imorgon, om jag ska åka ut till Lundbystrand, fick fetingont när jag kom hem idag och det känns inte värt det.
MEN imorgon får jag börja med de andra rehabövningarna, sug på den :)  Då snackar vi situps & armhävningar, ohjää.
Vi får se hur jag gör, det är ju tidigt och jag har inte riktigt börjat leva vid den tiden...



Nu blir det sova för min del, ifall jag ska upp imorgon.
Godnatt, Kramkramkram

Lundbystrand

Idag var jag ute i Lundbystrand hela dagen. Fanny kom hem till mig efter hon slutat språket och då gjorde jag mig i ordning och sen drog vi :)
Jag ÄLSKAR den hallen, jag får gåshud asså, haha. Jag höll nollan i hall 5 där för några år sedan i en A-final, och det kommer jag leva på längre. Det är det som får mig att vilja komma tillbaka till handbollen! :)

Det är i alla fall skol-sm i handboll där ute nu, wiie. Jag skulle följa med som moraliskt stöd för fanny, haha :) Men när jag kom dit blev det tungt asså, då insåg jag verkligen Hur mycket jag saknar det. Det är ju exakt såna här saker man ser fram emot när man spelar handboll... Men jag vande mig efter tag och då blev det bara kul att kolla in alla matcher.
Vi kollade på en match mellan Katrinelundsgymnasiets killar och Mimers Hus tror jag att det var. Inte säker för det var Fullt med handbollskillar från Mimers hus där :o Men harregud vilken match :D

Sedan träffade vi Daniel där också minsann, trevligttrevligt ^^

Porthällas tjejer har förlorat alla, men vad gör det ? :) De spelar sista matchen klockan 9 ikväll, men jag orkade inte vara kvar längre.
De spelar även imorgon och Då ska jag dit i alla fall :)

Nu ska jag ut och gå, sen kolla Navy CIS <3
Puss&Kram

Ayo Technology

Min nya favoritlåt, jag kan lyssna på den hur länge som helst.
Likadant med Hinder - Without you.
Jag vet inte varför jag tycker om de så mycket, men det är något speciellt med Ayo Technology, den är hur bra som helst! Den kommer spelas massa i sommar, i alla fall när jag får bestämma :)

Nu spelar Gais mot Djurgården, står dessvärre 1-0 till Djurgården.....
Men desto bättre går det i Champions League, Man. United <3

Nu ska jag ut med Nikki, sen ska jag kolla in Håkan i Färjan2, trevligt :)
Pusspusspusspusspuss





Usch, sommaren väcker en del minnen. Skulle inte banga.

Deg <3

Idag har jag bara tagit det vääääldigt lugnt.
Det blev en helgo kväll igår trots allt :) Först gjorde vi upp eld vid Aspenäs badplats (Martin är en gammal hederlig scout, haha men han fick stor hjälp av Sebbe tror jag han hette) haha. Men sen kom det en del folk som de andra kände så vi hängde med dom en bit bort och gjorde en Riktig brasa, haha storstorstor ^^  Sedan grillade vi, chillade och sen började killarna hoppa genom elden, moget :) asmoget, verkligen :)
Sedan drog jag och joakim upp till en privatfest och skulle kolla en grej, då träffa jag Oskar där, haha :) Så när vi skulle dra oss senare så var han ute på framsidan, så vi snackade en hel del med honom :) Joakims nya bäsa vän.

Idag har jag haft lite ont i huvudet, men det är borta nu. Jag kollade reprisen på Robinson (älskar det!) och Lukas är kvar än, vilket är massa bra! <3
och christian är uuuuuuuuuuuuute, sucker. Hatar honom, skönt att han är borta.

Och nu håller jag på och färgar håret :) Blir brunt med ljusbruna slingor (hoppas jag :P) Men det blir nog bra. Annars är det bara att färga tillbaka till helmörkt :) alltid en backup-plan.

Nu ska jag upp och skölja ur, sen ska jag vinna en miljon och när jag gjort det så ska jag kolla in Van Veeteren :) nice!

Träffade btw Andreas från mammas jobb uppe i Härlanda på Valborg ju. Kände igen han från när vi körde 5-kamp på Liseberg, men var inte säker på att det var han så jag vågade inte gå fram ^^ Men det var det och han är besviken att jag inte kom fram, men men. Han kommer till vår skola den 16 och 18e maj tror jag och lär klassen självförsvar. Vi har en plan :)

Aja, skriver mer sen ^^
Puss&Kram


Ibland tänker man tillbaka på hur det kunde varit och ibland tänker man på hur allt kommer bli.

Grillkväll! :)

Nu håller jag på och gör mig iordning :) Ska till världens bästa sjö och grilla med goa människor. Vi snackar Apenäs i Lerum, löve <<3

Jag har bränt mig lite på ryggen idag när jag låg och solade, somnade lix..... men men, blir väl bra sen ^^

Hinner inte skriva mer, skriver mer sen :)
Puss&kram <3


vad ska detta betyda?

Min framtida man är.....

Brian Mcfadden :) Ni som inte har en aning om vem det är så var han med i Westlife men hoppade av (!).... Eller så kollar ni in min bilddagbok, Bekkah :)

Han är ju så sjukt snygg asså och sjunger sååååå himla bra. MUMMS!  <3


Nu ska jag sova, imorgon blir det grillning i Aspenäs :)
Aja, godnatt :)<3

Valborg! :)

Vilken underbar kväll vi hade!
Det blev inte Lerum utan det blev Härlanda Tjärn istället. Det är egentligen det värsta stället på jorden, förknippar bara det med alla miljoner fysträningar vi haft där, men vi hade skitkul! :)
Vi skulle egentligen varit på Apslätten eller va det nu hette, men dit hade polisen hittat och hällt ut all dricka för de som vi skulle möta där, haha. Värde sisådär 600kr, segt asså, därför drog vi till Härlanda Tjärn som inte ligger så långt därifrån :) Träffade Andreas som jobbar på mammas jobb (skitsnygg) men jag var inte säker på att det var han så jag gick inte fram :O
Sedan träffade jag en tjej som gick på lågstadiet med mig och hon kände inte igen mig men sen visste hon att jag sjöng med Simon på julrevyn och sa att hon börjat gråta för hon tyckte det var så fint, mys ^^
Sedan drog vi till stan och mötte några ifrån klassen. På bussen dit fick jag en livvakt haha. Nazer hette han och han var väl lite smått obehaglig sådär, men tack vare Fanny så slapp vi han :)
Martin hade nog också kul på bussen, haha ;)

Idag har jag varit lite smått bakis, men inte så farligt faktikt :) Mormor var här ett tag när jag låg och solade, det var trevligt ^^ Hon kolla även in mitt ärr och sa att ett stygn hade gått upp, fetingobehagligt :O Men men, så är det ^^
Imorgon blir det i alla fall grillning i Aspenäs, MYS! :)
saknar dock fanny <3

Nu ska jag ut och gå med Nikki ^^
Puss&Kram <3

RSS 2.0