Första dagen på 1a sommarjobbet

Åååh va skönt att vara hemma.. Detta har varit den längsta dagen på evigheter. Jag gick en hel dag i för små skor, Särri va ont jag har xD
Alla matcher drar inte igång förren imorgon så det var nästan ingeting att göra. Jag och Emil gör i ordning hamburgare i det stora tältet, sjukt segt.
Imorgon blir det nog roligare när man får lite att göra :) Hellre ha det stressigt än att bara sitta och invänta tiden lix.

Men nu är jag hemma i alla fall och har precis duschat, underbart.
Nu ska jag snart bort till Aspen med Johanna, vi ska ringa på Rodde också på vägen ^^
Jag lär ju inte bada, men doppa fötterna kan man alltid göra, men känns ovärt att bada när man duschat :P

Ha det massa bra <3

6 dagar kvar :)

Nu är det liksom inte ens en vecka kvar tills jag fyller 18, hihi. Helt grymt ändå. Det är ju detta man sett fram emot och alltid när jag var liten kändes det som en hel evighet tills jag var 18 och nu är det bara 6 dagar kvar haha :)
Det jobbiga är att jag jobbar dagen efter vilket kanske inte är så nice, men jag skiter i vilket, det blir party ändå liksom för man fyller bara 18 en gång ^^
Blomman hade med sig blommor till mig för han trodde att det var igår jag fyllde år, haha söt :)



Helt underbart väder nu, det är verkligen sommar. Dock kan det bli lite väl varmt och jag är en sån badkruka så jag svalkar inte av mig och då känns det som att hela huvudet kokar haha. Jag måste lära mig och bada, för min egen skull. Vet inte hur bara, men det kommer väl. Jag Hatar att hoppa ner från brygga, jag måste gå i för då kan jag vara i vattnet men om jag hoppar från bryggn så får jag typ panik så jävla kallt det är och då simmar jag upp dirr haha ^^

Nu ska jag ut i solen i alla fall, haa det :) <3

PartyParty!

Ikväll blir det festligheter hemma hos mig, längtar sjukt mkt!
Jag ska hämta Fanny på min Rafael (moppe) halv 4 och sen ska vi ner till Allum och köpa ett nagellack till mig och sen ska vi hem och börja göra oss i ordning :D yeeij :D

Jag har bränt mig lite också, inge skönt. Låg ute i solen från 10 till 12 och jag blir ganska lätt brun, men nu blev jag röd. Hoppas att det lägger sig lite till kvällen, haha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ut med Nikki :)
Pussss <3



Kommer sakna Malin ikväll ju :o Kom hem nu

Usch!

Idag när jag skulle duscha så såg jag nåt skumt på sidan av magen så jag kolla änna vad det var och då var en jävla äcklig fästing. Usch jag hatar dom, så sjukt onödiga. De har ingen nytta, ställer bara till med problem. 2 av mina kompisar har haft borrelia och min mammas jobbarkompis har det eventuellt nu. Jag hatar dom!

Jag har i alla fall bestämt mig för att börja i Krav Maga :) Det är en nybörjarkurs som börjar i Augusti, lätt. Ingen tvekan liksom. Jag ser fram emot det. Då är det ingen som muckar med mig sen, utan att få problem själv :)


Imorgon är det party! Ska bli sjukt nice asså, massa roligt folk som kommer :) <3

Haaa det! <3

Äntligen värme! :)

Igår kom jag hem ifrån Strängnäs, förhoppningsvis för sista gången :)
Jag var där på träningvecka. men den gav inte mig så mycket. Dock var det skönt att komma iväg lite, och dessutom var det ju underbart väder så jag har solat och blivit massamassamassa brun :)
Sedan var Fanny med mig däruppe, helt nice. Vi fiskade, badade och spelade minigolf. Vi är helt enkelt bäst på allt :)
Jag fick dessutom min sköterska att börja gråta. Hon var med mig under utredningen och hon har betytt jättemycket för mig eftersom det var såpass jobbigt för mig. Och igår när jag skulle säga hej då och gav henne ett kort började hon gråta. Hon är massa söt :)

Idag fick jag äntligen sova ut. Vaknade vid tjugo över 12 för att det var så sjukt varmt i mitt rum så jag kunde inte somna om. Vid 1 kom Ullis, Loa och Mira. Pappa fyllde år igår så de skulle lämna presenter och så :)
Jag & Loa fyller år om 8 dagar ungefär, Wiiiho :D <3
Jag blir 18 och han blir 6 ^^

Ikväll händer ingenting, jag är jättetrött. Jag laddar inför imorgon, världens partaj dåju :D

Nu ska jag ut med Nikki och sen ska jag lägga mig och sova på altanen innan solen går ner :)
Pusspuss <3

Midsommar :)<3

Jag älskar denna dagen! Helt mysigt bara, sommar liksom. Idag är det inte regn, än. Men det skulle nog bli det sen, men det tror inte jag på ^^
Idag kommer Helene, Kenneth, Olivia, Jonathan, Annika, Stig och Michelle hem till oss och ska äta. Sen ska jag och Olivia åka ut till Frölunda och träffa Beijer & tha gang, wihi! Saknat dom hur mycket som helst, så det ska bli massa kul!!

Jag hoppas på att träffa Rodde en stund också, får se till att hinna det :)



Dagen på Liseberg igår var helt underbar. Helt perfekt dag att gå gå, det var nästan inget folk där alls. Det var kanske 0-10 min till allt, hur roligt som helst hade vi. Blev dock sjukt blöt i Flumride, men det är sånt man får ta ^^

Nu ska jag fortsätta städa och sen ska jag göra världens finaste krans :)
Glad midsommar!
Puss&kram <

Bara natten kvar nu...

..och sen är det sommarlov!
Det ska bli så himla skönt så det finns inte. Kul ska det bli också! Ska ju få jobba under Partille Cup & Gothia Cup, massa grymt! Detta sommarlovet kommer ju inte bli som de förra, men jag tror innerst att detta kommer bli bättre. Nu slipper man bli ledsen varannan dag. Visst var det underbara dagar, men som Malin sa till mig idag, tänker man på det positiva och det negativa så väger det negativa så mycket mer. Får se det så, dessutom är man inte bunden till någon så man kan flörta hej vilt, som jag är bäst på wiho :D

Imorgon ska vi dra till Triumf direkt efter skolavslutningen och sen på kvällen blir det degkrök hos Linda. Jag och Malin funderar på att supa till oredtligt, bara för att liksom. Dock ska jag jobba på lördag, så vi får se haha :)

Och jag slog Jockes rekord idag igen på Crazy Taxi, det är ju bara inse vem som är vassast på det, mohaha!

Nu ska jag göra mig i ordning och sen lägga mig i min säng och kolla film, mys.
Puss&kram <3


Kan inte sova...

Usch va jobbigt det är, har bara legat och vänt på mig och det är omöjligt att somna. Min hund kan ju sova i alla fall, hon ligger med halva kroppen utanför sängen, på rygg, och stensover. Haha hon är inte som alla andra hundar, hon är världens bästa.
Nu har jag precis slagit Jockes rekord på Crazy Taxi på Facebook SYND! Massa underbart.

Eftersom vi är lediga imorgon hade jag eventuellt tänkt att träffa Fanny, om jag inte blir sämre tills imorgon, men det blir jag inte. Malin skulle också varit med, men latmasken orkade inte :o Vi får se hur det blir, ingen aning om vad vi ska hitta på i alla fall, men något nice blir det säkert.

Jag kan knappt fatta att det bara är 1 dag kvar tills det är sommarlov. Man kan åka till havet och bada, gå på Liseberg, fiska krabbor och maaassa roliga saker, haha. Jag tror inte att någon kan förstå hur trött jag varit på skolan detta året, det har liksom hamnat sist av det som jag prioriterar. Hemskt, men så är det :) Dock ser det ju ut att bli fina betyg i alla fall :)

Man blir faktiskt lite trött av att skriva här s jag ska försöka sova nu :)
Godnatt <3


Akon - Freedom <3

Bästa dagen på LÄNGE

Jag har varit hostig och haft lite ont i halsen sen i helgen, men nu är det halsonda borta, men hostan är mycket värre. Usch, ska till doktorn imorgon så jag slipper denna skiten tills träningsveckan uppe i Strängnäs.

MEN idag har varit den bästa dagen på länge som sagt!
Jag klarade rättskunskapsprovet så jag blir godkänd i ämnet vilket var en sjukt stor lättnad.

Sedan när jag kom hem kollade jag mejlen och då hade jag fått mejl av dom som har hand om Gothia Cup och Partille Cup och de undrade ifall jag ville jobba även under Partille Cup! Haha jag tvekade inte en sekund. Partille Cup är det bästa finns, kommer alltid att älska det. Även om jag kanske inte får vara med och spela igen så kommer det ändå vara det bästa som händer på hela året.

Sedan ringde Patrick och undrade om jag hade lust att jobba i bowlinghallen både lördag & söndag. Pengarpengarpengar. Behöver det nu eftersom vi snart ska till Liseberg! :) 

Imorgon är vi lediga och på fredag är det skolavslutning, mumma! <3

Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mig och soooooooova...
Puss&kram

Livet leker

Yes! Jag och malin klarade rest-provet idag i matte B. Hade vi inte klarat provet idag så hade vi spenderat två veckor av vårt sommarlov på sommarskola, det finns ju liksom inte. Men nu slapp vi det eftersom vi var så jävla grymma just idag, haha! Allt pluggande lönade sig till slut :)

Sedan är jag hur glad som helst, trots att jag varit borta från skolan hur mycket som helst det sista har jag MVG i engelska B och Idrott&Hälsa :) Aldrig haft 2 MVGn, haha stolt :)

Nu är det ett pissprov kvar, rättskunskapen imorgon som jag måste klara. Men jag skiter i vilket, cpläraren har gett mig 2 dagar att plugga in 6 kapitel om familjerätt, det säger ju sig självt att det inte ska gå. Men klarar jag det så är det ju sjukt bra. Annars blir det körsång för mig nästa år, haha.

Efter provet imorgon ska jag till tandläkaren, paniken har redan börjat byggas upp inne i mig... Det är någon jag verkligen är rädd för, det är det värsta jag vet. Jag föredrar hellre att bada i ett hav av spindlar än att gå till tandläkaren.
Sist när jag skulle dit började jag gråta så fort jag kom in, haha....... jättekul...

Nu ska jag plugga lite till, sedan duscha och sen hoppa i säng. Har jag tur så vaknar jag inte förenns klockan halv 2. Då är det för sent för att gå till tandläkaren, synd.
fast provet är halv 10....

Ha det fint i alla fall, Puss&kram <3

MatteprofessorN Rebecka Gustafsson

Jag är så sjukt stolt över mig själv. Jag har pluggat matte Hemma 2 dagar i rad nu, och jag förstår för en gångs skull det jag läser, helsjukt. Det har aldrig hänt förut, men nu har det vänt. Nu kan jag satsa på en karriär inom matematik.
Dock kan jag bara 3 av typ 6 saker, och alla 6 ska jag kunna till G-provet på tisdag, skjut eller hjälp mig.

Idag efter skolan var jag på ansiktsbehandling hos Kerstin.
Kerstin är typ världens snällaste tant som jobbar på den salongen som min faster jobbade på innan, i Landvetter. Whaa det var hur skönt som helst, jag somnade i den där sollampan mumma <3
Pappa var under tiden hemma hos Ullis, Mira och världens bästa Loa. Ville också träffat dom, men en annan gång :)

När jag kom hem sen låg jag och kollade på tv och tyckte lite synd om mig själv, haha. Har jätteont i halsen, men nu har jag bett till Gud-malin att jag ska vara frisk tills på lördag då picknickfestivalen är, och jag fick svar och hon sa att jag kommer att vara helt frisk tills dess. Tack Gud-Malin <3

Nu ska jag upp och duscha och sen lägga mig vid tvn, myspys <3
pusspusspusspuss

Kanye West - Love Locked Down
Taio Cruz - Fly Away
Johanna - Is It True
Pink - Don't Leave Me
Thåström - Varför är du så tyst?
Ebba Grön - Die Mauer
Mest spelade idag ^^

I’m a mess and it starts to show

Usch har änna vart hängig idag. kan typ inte sova längre, inatt somnade jag halv 5 vilket inte är okej... Jag har ingen aning om vad det beror på, ligger och vänder på mig men jag kan inte somna. Därför har jag varit lite smått sovandes hela dagen idag, palla.
Matten då... Den går skit. Jag förstår ingenting, orkar inte med skiten. Så jävla onödiga grejer så det finns inte. Varför ska man kunna sådana saker? Fan släpp det.

Aja, fått solat idag i alla fall så är snart brunkaka igen, mumma <3

Nu ska jag kolla in min lover i Navy CIS, ha d!


wiho, picknickfestival i Skatås på lördag!

Jobb på Gothia :)

Var på sån där arbetsintervju idag, det gick jättebra :)
De skickade mejl nu på kvällen och sa att jag fått jobb, ohyeahohyeahohyeah
Det bästa av allt är att Fanny, Jocke och malin också fick jobben. Huuuur grymt som helst, är skitglad just nu!

Efter jockes intervju (som var efter min) degade alla 3 fram tills kvällen. Helt underbart väder ute nu så vi bara softade och hade det gött. Imorgon blir det sola för mig & fanny <3 lövlie.

Nu ska jag in och duscha och sen sova, ska faktiskt till skolan imorgon :o haha
pussas <3


<3 :$

RSS 2.0