Hugo vann "Den rätte för Rosing" ?

Huuuuur kunde det hända ? Seriöst nejnejnej =/ Usch.
Han är ju typ 16 år yngre eller va det nu var... Han är ju mammas lille pojke, åååh va fel.

Egill var sisådär 7 ggr snyggare än Hugo också, massa fin? Hur kunde hon välja bort honom? Han är dock välkommen till Kåhög om han känner för det (A)

Aja jag gillar Linda Rosing i alla fall, hon är cool och jag tycker hon verkar ha vett innanför pannan. Så skulle jag inte sagt för några veckor för då hade jag en heel del fördomar om den tjejen men nu när man kommit henne lite närmre inpå så stämmer dom inte alls.  ^^ 
Ajabaja mot fördomar :)

Nu blir det maat sen dusch :) <3 
Kramkramkram 

HELGEN! :D

nuuuuuuså, nu har jag samlat ork för att skriva om den roligaste helgen på länge, om inte den roligaste någonsin ^^

Fredag:
Drog hem efter skolan och duschade. Sedan gjorde jag mig iordning eftersom det var lite partajande hemma hos Fanny på kvällen med lite sköna människor. Massamassamassa kul asså! Vi drog igång med ölspelet och sen var vi i full gång. Whaa va kul det var.
Sedan satt jag, Jocke, Martin och Tommy på balkonggolvet i typ 45 miuter :O Men vi hade det jättemysigt därute, jag satt brevid Jocke och Martin satt fraför mig. Vi pratade om väldigt intressanta saker, till och med lite för intressant för att jag ska skriva med allt här, haha xD Vi tänkte liksom inte på att det var kallt utan det blev lite småjobbigt sen när det började värka i rumpan haha.
Men det var en helskön kväll med massa trevliga människor som jag forthoppningsvis träffar på lördag igen! :) <3

Lördag:
Denna kvällen går ju inte att beskriva asså. När jag vaknade på söndagen hade jag träningsvärk i magen av allt skrattande! :D 
Jag, Fanny, jocke och Malin P drog till Freddan ute i Frölunda där Elin och alla redan var. Lina var i full rulle redan när vi kom, haha helrätt. Jag har saknat dom så himla mycket så det var jättekul att träffa dom igen. 
I alla fall så fort jag går in i vardagsrummet så är det första ,man hör LillSvan som ropar HEJ BECKA :D aaw massa älskade människor. 
Sen började det ju på riktigt, alla blev väldigt glada om man säger så xD haha. Vi hade till och med Earth Hour i 20 min, massa bra av oss (Y)
Jag ringde även Robin som jag inte träffat på skitlänge och vi hade ett sjukt bra samtal asså. Massa kul! :)

När vi drog hem så visste vi inte vilket håll spårvagnshållplatsen var så vi hängde på en go kille som hette Charlie från Kina till hållplatsen. Han skulle in och jobba på Mac Donalds, stackarn asså. Men han såg ändå lycklig av det jag kommer ihåg ^^ 
Väl framme vid hållplatsen mötte vi 4 underbara människor som vi bekantade oss med under hela resan in till Brunnsparken. Kristoffer, Diana, Sofie och Patrick. Jättetrevliga människr asså. Vi satt och sjöng GAIS-låtar och Kristoffer tyckte minsann att jag var snyggast på hela vagnen, respekt*
Sen var det såå coolt att Sofies pappa också var polis, helgrymt! 

Sen skildes vi från våra nyfunna vänner och träffade på en kille som stod utanför Nordstaden och spelade Timball :) Vi fick såklart prova och vi var helt grymma! 
Efter det kärade jag ner mig i en killes namn när vi gick till Donken för att Jocke behövde kissa. Seriöst hur coolt är inte detta namnet, Tishe? aaw det är massa coolt.

Efter Donken drog vi mot Nisseterminalen där jag såg en ensam kille som vi var tvugna arr prata lite med. Han uppskattade det nog. Army guy. 

Sedan tog jag till slut härliga 59an hem där jag pratade med Fossan i telefon tills mobilen dog. Mycket trevligt :) 



 

Vi tar det imorgon.

Jag pallar inte berätta om hegen och jag lovar att jag ska skriva om alla er goa människor som jag lovat, haha :)
MEN IDAG ORKAR JAG INTEE.... Precis pressat i mig en banan och äckligt Vichy-vatten. Hon cpläkaren sa att jag var tvungen att äta massa bananer och dricka minst 1 liter Vichy-vatten om dagen. . . . Mmmhmmmhmhmmm va gott.

Imorgon då börjar jag åtta och slutar vid halv 4. . .  Börjar med Italienska, sen idrott, natur, matte och sen såklart den efterlängtade stödmatten. SOM jag har längtat. Yesbox.

Men imorgon efter skolan ska jag sola tror jag, det är massa skönt. Var skitlängesen så jag är värd det nu haha.

Nope nu ska jag sova ^^
pusspusspusspuss


Jobbig dag för fröken Gustafsson

Gick upp vid halv 9 och gjorde mig iordning, fortfarande BAKIS från i helgen. Helt sjukt men fan va kul vi haft, den roligaste helgen i hela mitt liv tror jag. Jag tänkte skriva om den lite senare när jag får ork till det, haha. Men bilder kmr upp på Bilddagboken: Bekkah

Men men tillbaka till idag dåva. Kom till skolan och redovisade epokskiten med Fanny & Malin, sen fick vi sluta för dagen. Kom hem och åkte dirr till läkaren eftersom jag fick världens kramp i vaden på natten tills söndag denna helgen och den ger sig inte. Så de trodde eventuellt att det var en blodpropp, heja. Min gamla vanliga tur :) Läkaren i Partille skickade oss upp till Östra där vi fick hjälp nästan direkt. Chansen finns fortfarande att det är en propp men inte lika stor. Vi ska dock avvakta och se hur det ser ut om några dagar.
Sedan kan en viss människa bli sur över detta. Fråga mig inte hur, men den personen får skylla sig helt själv.

Men en positiv sak med besöket på vårdcentralen i Partille var att läkaren var helt sjukt snygg asså :D Haha så typiskt mig om man frågar folk som känner mig, men vadå? :) Haha ! Mumma.

Nu börjar det närma sig den 8e april, weeeeii! :) Någon som har vägarna om Strängnäs under påsk så finns jag där hela påsken :) haha jippie..

Nu ska jag till aluuuum och köpa godis <3

Ska skriva om helgen sen :D
Pusspuss<3

Partyparty :)

Nu bär det av hem till Fanny, massa kul! Var längesen jag festade nu så det ska bli såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär kul! Speciellt när det är hos min lover & tamponglangare. Världens bästa Joakim ska dit också dit, asgarv varenda dag!

Aja nu har jag bättre saker för mig!
Puss&Kram <3

13 dagar kvar

Idag är det bara 13 dagar kvar tills jag ska opereras. Jag är inte nervös för operationen än, men jag är vääldigt nervös över om de ska göra den sista undersökingen som liknar den som jag gjorde sist som var förjävlig. Det är inte säkert att de ska göra den eftersom det var såpass säkert vilken disk det var som det var fel på. Hoppashoppashoppas.
MEN va skönt de ska bli när det är klart! Helt sjukt asså. . . Jag längtar som fan på att jag äntligen ska bli bra. Jag kommer tränatränaträna och bli den vänliga Rebeckan igen, heeeelt grymt! LÄNGTAR EFTER HANDBOLLEN!!!!!!!!!!!!!

Nu kollar jag på Frölunda - HV och det går la sådeeeer.... Men men, det är bara första peridoden så det kan sluta hur som helst ännu. Jag tror faktiskt att vi vinner idag, med 3-2 :)

SNAAART HELG! Och det blir massamassamasa partaj för rebecka, mycket trevligt ;)
Imorgon blir det degfest hos Fanny och på lördag blir det röj med Freddan och gänget Whaaaaa va jag har saknat att partaja med dom, helt underbara asså! <3

TV nu :)
Pusssssas<3

Kalaas idag

Idag fyller Pär år, grattis säger vi till honom. Men det kommer kännas så himla sjukt äckligt jävla jobbigt att åka till Tes & Pär nu när Maxie inte längre finns där. Det kommer kännas så tomt och sorgligt. Jag saknar henne massa, hon var världens bästa hund. Jag har känt henne i princip hela mitt liv och plötsligt tas hon ifrån oss. Det kommer bli jobbigt.

Dock får jag träffa världens bästa kusin :) Eller jag har ju två världens bästa kusiner (snart tre, wiiiho!) men idag ska jag träffa Linnéa som är en av dom :) Undra vad hon hittar på idag, det blir nice :)

Nu ska jag & mamma till Allum och handla lite kläder till mig, sen blir det kalasande.... Finns på mbilen :)

tur att man känner sig lite bättre ^^

Puss&Kram <3

segt

Idag ligger jag änna hemma och är lite småsjuk typ... Har skitont i magen och huvudet typ sprängs. Det suger som fan asså... Tro det eller inte, men jag hade faktiskt velat gå till skolan idag, haha! Jag har vart världsbäst med min närvaro det sista och så sket det  sig idag. .  inte kul inte kul.
Men det blir säkert bättre om ett tag, har inte ätit så bra det senaste, kanske kan bero på det också. Sen ska man la typ dricka 2 liter vatten om dagen eller nåt va? Jag dricker knappt en halv. Allt vatten jag får i mig finns i allt te jag häller i mig om dagarna, men det rinner ju ut lika fort igen, haha :)

Ska snart ut med Nikki, hon sitter brevid mig och krafsar med tassen på mig haha :) Världens bästa <3

Ha det, skriver mer sen <3

Frölunda - HV

Nuuuu sitter jag och kollar på Frölunda - HV, fast det är änna paus nu. Det går la sådär, vi spelar rätt virrigt och tar en del onödiga utvisningar, men vi vinner detta ändå :) 3-1 eller 4-2. Yes experten har talat :)

Av någon sjuk anledninh är jag svintrött, hela kroppe är bara hängig asså. Segt som fan, vill bara sova :s Var på skitbra humör tidigare idag, men nu bara sjönk det på nåt vis, jaja så är det :)

Mer hockey nu, skriver sen =)
Pussas*

Vår <3

Whaa. . .  helt underbart väder! Det är helt sjuk, det är så skönt så det finns inte!
Idag skippade jag jackan och gick utan, helt mumma :)
På lunchen idag gick jag och Fanny och satte oss och solade, det var massamys :)
Jag var på bra humör redan när jag vaknade, eller inte direkt, men det tog inte så lång tid innan jag var jätteglad :) Bara att känna solen mot ansiktet och att den äntligen värmer är ju helt sjukt underbart <3

I skolan idag skulle vi skriva om våran bok vi har fått i engelska. . . . jag hade inte läst den ^^ Dock har jag ju sett filmen, men det var sisådär 100 år sedan så kom inte ihåg så mycket. Tur att jag vart smart på morgonen och tryckt ut lite information om den på internet :) Jag är inte klar och den kommer antagligen suga totalt när den väl blir klar, men jag har i alla fall gjort det :)

Var tvungen att dra tidigare idag eftersom jag skulle på ultraljud med skulderbladet. Haha det är så typiskt mig på nåt sätt, muskelfästet är helt fuckat och hela skuldran är inflammerad. Är det inte lite komiskt på nåt tragiskt sätt ? ^^ Fy fan asså :P Men det skiter jag faktiskt i, jag satsar på ryggen nu, den värken jag har i skuldran är en fis i rymden jämfört med ryggvärken ^^

Nu ska jag ut med Nikki, sen är det HOCKEY <3 <3 <3 <3
Puss&kram

Massa fint väder! <3

Whaa va man blir glad och positiv när det är fint väder ute! :)

Nu känns det verkligen som att det är på väg att bli vår på riktigt. Solen skiner och den värmer jätteskönt, det är lite synd att det blåser så mycket bara. Men idag gick jag till skolan med väst för första ången detta året. Det känns som en evighet sen jag hade den så det är ett vårtecken ^^
 Ett annat vårtecken är att det har vuxit lite blommor i vår rabatt och Nikki börjar lite av sin päls, mumma!
Snaart sommar & värme! <3

Idag på handbollen i skolan skulle jag ut och gå, och det var hur skönt som helst! Jag ville inte ens gå in i gymmet när jag var framme vid skolan igen, det var så himla fint väder ute! Undra egentligen varför man blir så glad av fint väder ? :)

Nu blir det duschen, sen sovasovasova :)
jag har börjat lägga mig jättetidigt nu, duktigt av mig tycker jag!
Puss&kram <3




VG++ på nationella (muntliga) i engelska ;)

Den rätta för Rosing / Rallybrudar

Nejnejnejnejnej. . . Helt fel man som åkte ur programmet idag ju =/
Jag höll ju på Jofre, han var ju den enda som verkligen uppvaktade henne på riktigt.
Sedan kanske han sa en dum sak till henne och personkemin fanns tydligen inte där, men jag tyckte att det verkade som att han var den enda som verkligen var där av rätt anledning. Men men... Så kan det sa han utan ben ^^ *sämst
Nu håller jag på han den nya snyggingen som kom in i programmet idag ^^ Han var inte dåligt fräsch han asså (A) Mumma.


Efter Den rätta för Rosing hyrde jag, mamma och Nicke hem Rallybrudar på tv.
Jag har velat se den hur länge sen som helst verkligen!
Tommy sa att den var bra så jag hade änna goda förhoppningar om den ^^
Visst, den var jättebra och man skrattade lite &, men den var inte lika bra som jag trodde att den skue vara.
Dock ÄLSKAR jag Janne "Loffe" Karlsson, han är så jävla skön dem gubben asså!
Sen så tycker jag att Eva Röse är en av Sveriges bästa skådespelerskor :)
Men den var inte så bra som jag trodde, lite besviken var jag allt.
Allt är Tommys fel eftersom det var han som fick mig att få så stora förhoppningar om den ;)

Nu är det sovtime änna.
Jag börjar 8.10 imorgon med rättskunskap, och efter den lektionen har vi världens håltimma, men då ska jag och Malin göra prov eftersom jag var i Strängnäs och Malin var hos "läkaren" förra veckan när de andra gjorde provet. ;)
Segt asså. Jag Gillar inte honom alls. . . . . . . . .

Aja
, godnattgodnatt <3
Pussssss

<3

Älska TV <3

Shit va mycket jag har börjat titta på tv ^^

Jag har aldrig gjort det innan, men nu har jag bytt ut datorn mot tvn, helt grymt.
Finns massa roliga saker att titta på och skratta till.
Det absolut bästa just nu är "Den rätta för Rosing". Helt grymt program och Linda Rosing är en fräck tjej tycker jag.
Man har lite förutfattade meningar om henne, men jag tror att hon är jävligt smart som person faktiskt :) Tyck vad ni vill om den saken^^
Därför ska jag upp och till min underbara soffa, där mitt goa täcke ligger och krypa ner med en kopp te och titta på "Den rätta för Rosing" som börjar nu klockan 20.00 :) massa mys!


Skolan idag var seg, som alla andra dagar. Men idag var den extra seg, men jag och Malin slutade på topp! Trots att jag går på superdupermegaskitas-starka tabletter pallrade vi oss till extramatten när nästan alla andra slutade. Anna var stolt över oss och sa att vi egentligen inte är så dumma som vi egentligen tror. Jag & Malin är nästan mattegenier om ni frågar mig :) 

Btw så fick jag VG på naturprovet om jag inte nämnt det innan, Wiho!
Dock var det inte min förtjänst utan jag har Fanny att tacka fär det. Utan henne hade betyget varit två helt annorlunda bokstäver ^^ haha. 

Nä nu är det tv som gäller, skriver mer om mitt spännande tisdagsliv lite senare! 
Ha det Gött !
Puss&kram 

Groggy-dag

Ojojoj, ingen rolig start på veckan idag inte.. :s

Jag vaknade vid 4 imorse, sen har jag änna somnat, vaknat, somnat, vaknat. . . 
Till slut gick jag upp vid kvart över åtta och gick in i duschen. Det var sjukt skönt, men shit va trött jag var asså.

Jag tar jävligt starka tabletter nu för ryggen, jag ska ta 12 st om dagen. Jag märker att med en gång tabletten börjar gå ur kroppen får jag asont så jag måste änna ta dom. Det är dessutom morfin i dom, så jag blir helt snurrig och så sjukt jävla astrött så det finns inte. Jag har typ suttit sovande flera gånger idag i skolan och det har iiiinte vart speciellt nice.

När jag kom hem från skolan vid typ halv 4 stendäcka jag i soffan, haha :) Helt gött.
Idag har jag egentligen inte ork till att sitta vid datorn så det blev ett väldigtväldigt kort inlägg nu, men det skiter jag i idag ^^

Ikväll är det degkläder, sitta i soffan med mitt täcke med en kopp te och titta på tv. Massa mys <3
Puss&Kram <3

Mitt livs värsta dag (12/3-09)

Nu är jag äntligen hemma från Strängnäs

Vi kom fram till sjukhuset vid halv 5 på morgonen, och vi fick komma in med en gång så att jag kunde få sova lite. (Pontus dissade mig vid 2 och somnade den jäveln så jag kunde inte smsa mer med honom xD)


De 2 timmarna jag fick nana gick sjukt snabbt och sen kom det en sköterska som hette Birgitta och väckte mig. Det var hon som skulle vara med mig under hela dagen där. Typ 50 år, glasögon, vitt hår men hon såg sådär glad och snäll ut som de flesta gamlingarna inte gör ^^
Jag & pappa gick då och åt rukost vid halv 8, sen la jag mig en stund till tills hon kom in igen. Då skulle jag gå in och duscha, fett nice.
 Efter duschen satt jag och tittade på tv med pappa och smsade med omvärlden hemma, haha :)
Vid halv 10 kom Bigitta in igen och sa att klockan 10 var det dags för första delen av smärtutredningen. Eftersom jag hade åkt upp med inställningen att det skulle göra ont så hade nervositeten släppt lite. Hon kom tillbaka igen vid 10 och hämtade mig, så gick vi till salen där de skulle genomföra undersökningen.
Det såg ut som en operationssal, det var typ 7 pers med sådana där gröna rockar och en sån cool mössa... som även jag fick ha på mig ^^

Jag fick lägga mig på en brits, på mage och Birgitta satt framför mig. (Jag tyckte det var sjukt löjligit att hon skulle sitta där med mig, men jag ångrade mig sen).
Sen börjar dom.

Först sticker de ner 4 nålar rakt igenom ryggen ner i benet över diskarna, utan bedövning. Redan vid första sticket börjar jag gråta, det var fan inte kul.
Sedan när nålarna väl sitter där, får jag två feta sprutor med lokalbedövning så att jag bara ska känna när de "knackar" på diskarna i ryggen.
 Sedan ska de knacka på diskarna en&en, sedan två&två. Jag ska då säga om de knackar på samma ställe jag har ont på eller om det är högre eller lägre. Tro mig, det var fan inte lätt att koncentrera sig på det när det kändes som att de krossade ryggen på mig.
Sedan när det var klart fick jag vila i en eller 2 minuter.
Sedan stack de ner en lång nål ifrån sidan av ryggen rakt ner i disken. Då hade min rädsla fan tagt över min kropp, jag grät som ett litet barn och det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra.
Sedan sprutade in en "hemlig" vätska i disken som bara de visste vad det var. Och jag kan säga er, helt ärligt att det var det absolut värsta jag varit med om, jag vred mig av smärta och var fan nära att svimma. Jag har aldrig upplevt en sån smärta.
Sedan var det över. då skulle jag gå runt i en timma och känna hur denna vätskan hade påverkat ryggen. Om det kändes bättre eller sämre eller ingen skillnad alls.
När jag sen mötte pappa började jag gråta igen, jag kunde inte ens prata om det asså. Jag önskar att ingen får uppleva det, ingen.

Sedan käkade pappa lunch (jag var inte hungerig. . .) och vi hade faktiskt kul, haha. Pappa är sjukt rolig att ha med sig på sjukhus asså, haha :) 
Vid halv 1 kom Birgitta in igen och det var dags för andra underökningen klockan 1. Eftersom de skulle göra om den sista delen så visste jag ju hur jävla ont det skulle göra så ja började må illa och blev allmänt rädd :s

Nu var det en annan läkare som skulle sticka in den långa nålen från samma sida, men i en annan disk. Han behövde ta 5 lokalbedövningssprutor, utan resultat. Han försökte gång på gång få in nålen i disken, men det gick inte. Det var för trångt och efter en halvtimmes ren tortyr fick de avbryta.

Efter detta fick jag en jävla massa värktabletter, och sen somnade jag som en stock när pappa åkte och hämtade nycklarna till sitt hotellrum. Jag sov i 2 timmar utan att vakna, men sen vaknade jag av att de kom in någon och jag var så groggy i huvudet så jag orkade inte öppna ögonen.
Jag har sett förmycket skräckfilmer asså, jag fick för mig att det var en "skräcksjuksköterska" från typ en Saw film xD 
Men det var bara pappa haha :D 

Resten av eftermiddagen / kvällen satt vi och kollade på tv i ett stort rum som fanns där, fett nice. Vi kollade på 2 1/2 män (2 avsnitt) sen How I met your mother, halv åtta hos mig och sen kollade vi på Sveriges Värsta Bilförare. Det kan vara världens roligaste program, Gurkan och Robert är ju så jävla underbara <3 haha!
Vi satt och väntade på doktorn i nästan 7 timmar, men sen kom han på kvällen och ville prata med mig.

Han sa att de hade försökt lura mig genom att sticka in nålarna på olika ställen och sådana saker, men det gick inte. Jag svarade 100 % rätt på allt. Den vätskan de sprutat in i ryggen var lokalbedövning på disken och jag hade svarat att det kändes bättre efter undersökningen men att det blev sämre igen efter en halvtimma. Då sa han att det var helt rätt eftersom lokalbedövning går ur kroppen efter en halvtimma.

Så det är 100% på att detta var felet på ryggen och jag får operation den 8 april! Weeei!!
Felet på ryggen är att disken inte längre fungerar. Den finns där, men den gör ingen nytta utan den ligger och skaver på alla nerver och "stötdämparfunktionen" har slutat funka.
Nu ska de ta bort hela disken och ersätta den med ben och titanskruvar. Detta kommer att göra mig rörligare än innan skadan och till sommaren är chanserna 80-90% på att jag kan var 100%frisk! HELT JÄVLA UNDERBART!


Jag hade aldrig klarat undersökningarna om det inte var för Birgitta. Hon stöttade mig så sjukt mycket och försökte få mig att fokusera på allt annat. Helt underbar människa och det bästa är att det är henne jag kommer ha vid operationen i april. Yesyesyeses :)


En annan rolig grej är att jag och Ullis ligger på operationsbordet samma dag! :)
Hon ligger på rygg och jag ligger på mage haha! Jag opererar ryggen och hon får sitt kejsarsnitt :) jag får en kusin samma dag som jag opereras, wiiho:)

Nu blir det tv <3
Puss&Kram


Önska mig lycka till nu <3

Nu ska jag gå och lägga mig en stund innan vi åker.
Pappa kommer hem vid halv två och då ska vi åka. . .
Jag är så himla nervös så det finns inte asså, jag kan inte beskriva det. Alla läkare har sagt att det är en väldigt jobbig undersökning att gå igenom så det ligger ju någonting i det dom säger. Blääää hjälp.
Men men, vi får hoppas på det bästa så får vi se hur det blir och vad de beslutar att göra med ryggen. Jag har ju redan operationstid, men de ville genomföra denna undersökningen först. Önska mig lycka till <3

Studiedag idag
Jag var i stan med Fanny, Joakim & Fredrik. Fanny väckte mig vid ett med ett sms ^^ jag hade kunnat sova mycket längre än det :) Vi gick och fikade i Haga, sen åkte vi Älvsnabben (jääävlar va det gungade på den båten asså :O) och sen åkte vi buss hem.
Det var dagen i korthet, haha :)
Men man har alltid kul med Fanny & Joakim ^^ Fredrik har jag bara träffat typ 3 gånger, men vad jag kan säga om honom är att han är jättetrevlig och jätterolig :)

BTW, Grattis säger vi till Joakim :) Han vet varför ^^

Nuu ska jag sova, godnatt <3
Jag finns på mobilen om det är någon som inte kan sova inatt, haha :) Jag är ändå vaken ^^
Puss&kram

Godnattgodnattgodnatt

Harregud va jag sova nu, jag ska ta igen allt jag missade inatt haha:)

Jag tycker lite synd om min mamma som gick på natten nu klockan elva ikäll, segt asså.
Men det behövs ju sådana människor också :)
På ett sätt känns det som att klockan är jättetidigt, men i mitt huvud är klockan 4 på natten. Helt dimmigt, haha!

Jag måste säga detta, jag köpte världens bästa body butter idag från CCS. Med Olivolja, helt underbar. Man märkte skillnad dirket, jag är jättelen, haha (A) <3

Imorgon innan jag åker ska jag lägga in en sjuk dialog mellan mig och Fanny som vi satt och skrev på matten idag, jag lovar att hälften av er i all fall kommer att skratta ihjäl sig. Joakim läste den, men jag tror nog att han blev mer kåt än road på samma sätt som mig&Fanny, haha! Dock kommer jag inte ta med allt för det kan bli lite väl mycket, haha!

Tänk på mig nu, framför allt på torsag då vi ska göra undersökningen <3
Goooonatt <3

Imorgon natt åker jag =/

Inte kul asså, någonstans. Jag har sjukt ont i magen nu, vill inte. Vi åker vid 2 på natten och är framme vid 7 på morgonen typ, och då ska jag typ äta frukost & duscha där och efter det sätter dom igång. BLÄÄÄÄ
Aja, positiva tankar, yesyes :) det är rebecka bra på surrö ^^

Igår kväll var jag en av dom tusentals smartääääsen som fick virus via msn ^^ Heja heja. Haft datorn i mitt rum i typ 1 vecka,och nu är den helt paj ^^ Men vi ska tydligen köpa en bärbar nu eftersom jag ska vara mycket i Strängnäs och sådär så det ska bli fett nice :) Dock saknar jag min dator "/

  
Inatt sov jag 2 hela timmar, mumms. Jag har aldrig vart med om att en dag gått så himla segt som idag. . .  snigelfart rakt igenom. Jag ville bara hem, men eftersom det är studiedag imorgon så stannade jag i skolan hela dagen, trots att pappa sa att det var helt okej att komma hem, applåder till rebecka tacktack.
 Imorgon ska jag vara med Fanny&Malin, får se vad vi hittar på ^^ Det blir alldeles säkert roligt :) <3

Nu ska jag upp och göra te och en go macka, ha det gött! <3

Vad förväntar du dig?

Tror du att du kan sänka mig med alla saker du håller på med? Tänk då om för helvete.
Tro mig, jag märker varenda detalj du gör ska du veta och det är jag inte ensam om.
Det måste ju vara något fel på dig? Jag tycker inte jätteilla om många människor, men du tillhör verkligen dom som jag inte har någon respekt för alls.
Det kan inte vara lätt att vara som dig, du måste ju ha skuldkänslor så det bara skriker om det. Jag tycker änna synd om dig.
Men tro fan inte att du "lyckas" med det du gör. Jag tycker bara att du är så sjukt, tragiskt patetisk. Jag har lagt dig bakom mig, när jag ser dig ser jag bara luft. En stor bluff är vad du är, stackarn.
Känns nästan jobbigt att behöva träffa dig så ofta eftersom du verkligen tror att du ligger över mig på nåt jävla sätt, haha usch.

Ha det gött alla andra <3

2 dagar kvar, hjälp.

Nu börjar jag balla ur totalt, på riktigt asså. Jag känner inte alls för detta, helt allvarligt. Vi åker på onsdag natt klockan 2, kommer fram vid halv 8 på morgonen och sen ska dom misshandla mig ända fram till eftermiddagen. Sedan kommer de proppa mig med en massa mediciner och jag ska dessutom ligga ensam på ett helt främmande sjukhus eftersom inga anhöriga fick vara med. Fatta, jag ska behöva gå igenom undersökningen med en människa jag inte känner. . . segt.
Aja, tänk positivt. Ett steg närmare ett mer normalt liv, haha ^^ jäääävlar va jag ska träna när jag bli frisk, jag kommer bo i handbollshallen! Längtar så sjuuuuuukt mkt!
Inga mer mediciner som ska behöva sabba för mig och ingen mer smärta! :D

Jag har i alla fall goa människor som kommer tänka på mig på torsdag :) Fossan & Fanny har lovat, tror säkert att min trogne vän Malin också kommer ägna en liten tanke åt fröken Gustafsson (A)

Idag ska jag göra något jag sällan gör, jag ska lägga mig tidigt :) Därför ska jag göra det just precis nu eftersom jag börjar 08.10 imorgon och eftersom jag har idrott, naturkunskap & matte denna underbara kommande tisdag, depp.

Btw,
vaknade med världens jävla superkramp i vaden inatt, ajajaj inget mer sånt tack.
Godnatt <3

FRÖLUNDA INDIANS <3

Beachvolleyboll / Frölunda - Luleå<3

Idag började vi 10.20 med engelska, och vi gjorde inte ett skit. . . Skulle haft nationella muntligt men alla delar fanns inte med så vi sköt upp det. Sedan slutade vi typ kvart i elva, och då gick jag och Fanny på Allum en stund :)
Sedan åkte vår klass, tillsammans med NID2-klassen och spelade beachvolleyboll i NRJ-hallen :) Det var sjukt roligt asså! Jag var med Paolo & Jonas och vi vann alla matcher, helt gymma var vi :)
Vi spelade typ 10 matcher och vi vann 9 överlägset och 1 på typ "sudden". Det var jävligt jobbigt, haha! Typ 70 grader varmt där inne och att springa i den sanden var inte heller det lättaste, men sheet va kul de var! :)

Idag är det 3e slutspelsmatchen mellan Frölunda & Luleå och jag tror att vi vinner idag med 3-1 eller 4-2 :)
Skriver mer sen, för nu ska jag pallra mig bort till Jonsered och köpa frukt, haha. . .segt.
Puss&Kram <3

sjukt seg söndag

Idag har jag inte gjort ett enda skit, jag har bara varit hemma och tagit det lugnt. Jag somnade vid fyra inatt och gick upp vid halv ett..
Jag har gått i degkläder utan smink hela dagen och det var varit görskönt, men samtidigt sjukt segt asså.
Denna helgen har gått så himla fort, (btw, bilder från i fredags 06/03 finns på min bilddagbok: Bekkah).
Det känns som att det precis var fredag, men imorgon är det skola igen och det Suger. Fast imorgon har vi bara en lektion för på eftermiddagen ska vi till Frölunda och spela Beach-volleyboll =) Det ska bli kul och jag ska vara med och göra så mycket som jag kan :D volleybollproffset Rebecka änna. 

Och nu är det bara 3 dagar kvar till Strängnäs, hjälp =O

Neej nu ska jag sova, upp klockan åtta imorgon, segt.
Ha det gött, pusspusspuss <3

Orkar inte med det mer.

neej, jag kunde inte sova.. lite jobbigt sådär eftersom jag är skittrött :D
Men man gör väl det bästa av situationen och sätter sig vid datorn ^^

Jaa kunde inte riktigt släppa det där med handbollen asså, Idag saknade jag det verkligen... jag ångrar allt jag sa innan jag blev skadad att jag ville lägga ner handbollen, ALDRIG, det skulle jag aldrig göra, jag är taggad till 1100% på att träna igen allt jag "missat" nu.
Idag har jag dock haft väldigt ont så det har änna känts tungt idag. Jag förstår inte vad det är som kan göra så jävla ont. Ursäkta om jag nämner ryggen mycvket i denna bloggen, men det är sådana saker jag vill få ur mig för detta tynger mig enormt mycket. Tänk att det känns som att det sticker nålar i ryggen varje gång du rör ryggen som sen går ner i benen. Ständigt & jämt... Fattar ni hur skönt det ska bli att bli av med detta eller?

Men Istället för att göra det som jag älskar får jag bara promenera & simma. Jag hatar båda två, haha.
Men att promenera är gött när man har headset, och simma är kul när man är taggad. Jag har tränat hur mycket som helst dessa senaste veckorna för jag vill vara i hyfsad form inför operationen så att rehabiliteringen går bättre och snabbare. Jag kommer få en riktig simmarkropp om jag fortsätter såhär, hähä ^^

En rolig sak är att jag & Malin opereras med 2 veckors mellanrum, haha! Jag ska operera ryggen och hon ska operera knät. Både hon&jag kommer behöva hjälp med att hålla böcker och hämta mat och sådant. Vem kommer få göra det ? Det kommer Fanny behöva göra minsann, haha! :)<3


Nää nu gör jag ett andra försök att sova :)
Godnatt <3

4 dagar kvar

Gaah... nu börjar jag bli nervös på riktigt inför undersökningen. Visst att jag har tänkt på det, men nu är det ju snart dags för att verkligen göra den. Jag kan gå runt och skratta och försöka bort det, men sanningen är den att jag är helt livrädd egentligen. Det är den mest smärtsamma undersökningen man kan göra sa läkaren, och att jag ska vara beredd på det. Jag kommer ju till och med tvingas ligga kvar över natten =/

Jag kan ju se det positivt också. Jag har ju väntat sjukt länge på detta, att det ska hända någonting så att jag kan få börja med handbollen igen (faaaaaaaan va jag saknar det...)
Så fort undersökningen är gjord är det förhoppningsvis 3 veckor tills operationen dom ska göra och sen är det 3 månaders rehab och jag kan vara fullt frisk tills jag fyller 18! :) Men då ska jag ju ta mig igenom denna jävla undersökningen också....

<<>>

whaaa... Var i Valhalla idrottshall idag och daamn vilka minnen man har därifrån asså. Jag har spelat så himla många matcher därinne i alla hallarna och det gjorde nästan ont i magen att vara därinne.
Men snart är jag tillbaka och jag ska bli bättre än vad jag var innan. Svårt att tro att jag kan bli bättre, men det kan jag allt ;) haha självförtroendet är på topp som ni märker ^^

Alla som känner mig vet att jag brinner för handbollen och att jag älskar det mer än något annat. Jag skulle inte ge upp handbollen för någonting så detta ska inte få hindra mig från att fortsätta.
Känslan när man går ut på planen helt nervös, och hur underbart det är när domarn blåser igång matchen, whaaaa <3

Nog med minnen :)
ska sova nu, är jättetrött efter igår.
Puss&Kram <3

Melodifestivalen <3

Jaaaaaaaaa! Sarah Dawn Finer gick direkt till finalen, helt seröst jag börjar ju gråta när jag hör låten, den är ju så sjukt bra <3 Och hur vacker är hon inte? Harregud, gåshud! Hon ska vinna, finns inget annat alternativ :) Checka in låten: http://www.youtube.com/watch?v=6uhezzqJsKY

Dock förstår jag inte hur Caroline Af Ugglas kunde slå ut Star Pilots, det är och förblir ett mysterium :)
MEN JAG ÄR SÅ GLAD ATT BWO ÅKTE UR, UNDERBART :D Jag klarar inte av någon av dom. Han som sjunger är jättesöt och man blir svag av människans ögon, men allting är bara fel, tyvärr =/

Scottsscottsscotts <3 Henrik är ju det snyggaste, men vad var det för låt de fick? Nej, det var synd men den hörde inte hemma där. De ska köra sin dansbandsgrej i ett annat sammanhang <3

Amy Dimond.... När ska du visa att du är 16 eller 17 eller vad du nu är? Snälla rara du. Hon
 är säkert jätteduktig, men nu är hon snart vuxen och det blir bara pinsamt om hon ska fortsätta köra sin baby-stil.

Lili & Sussie var riktigt bra men "tyvärr" mötte de Sarah Dawn Finer som är helt klart bäst :)

Experten Rebecka Gustafsson har talat, haha ^^

Puss puss<3

Festfestfest 6/3-09

Vilken sjukt rolig kväll igår alltså, helt underbart :D
Det började med att Fanny kom hem till mig vid 7, och då drog mina föräldrar :) Sedan dansade vi till min grymma skiva med Lady Gaga, Rihanna, Kiss, Britney Spears, Kanye West, Chris Brown. . . . Supergo musik asså (A) <3

Sedan vid åtta kom nästan alla andra, och då drog vi igång haha! Ölspelet, och jag hade sån otuuuuur asså helt seriös men det var väldigt rolig :)
Lite senare kom ännu mer folk och kände typ bara Jocke, Elin, Fanny, Jessica och Blomman haha ^^ Men sen kom Tommy också och det var hur kul som helst =)

Nä det var seriöst hur mycket folk, men alla var så himla sköna asså :) Dock tog Henke med sig min mobil hem. . .  men nu har jag fått tillbaka den, haha :)
Vi somnade vid 3 eller så och idag gick vi up 11 ^^

Men stackars Joakim, han sa att han mådde dåligt innan han börjat dricka, men vi sa åt han och dricka så skulle det kännas bättre och det gjorde han... Sen tar han febern och ahr då 39 graders feber, haha sen stendäckar han i soffan, på matsalsrumsbordet, köksbordet och mot Steff xD Haha usch, stackars :)<3

Nu är det hockey på tv, ha det gött! <3

Vilken jävla kväll! <3

Helt underbart, det blir bara en sammanfattning för jag är så sjuukt trött nu asså, men det var en underbar kväll med massa goa människor! Allt var bara bra =)

haha skriver mer imorgon, GODNATT <3

Rättegång idag

Idag åkte jag och Malin in till tingsrätten på morgonen för att titta på valfri rättegång.
Vi pratade med ordningsvakten om vilka de tyckte vi skulle besöka och först fick vi försök till rån, men det ställdes in för att bara en av de misstänkta kom.
Då fick vi försöka med att komma in på Våldtäkt mot barn, och det fick vi. Vi satt där och lyssande i en och en halv timma och han var ett jävla svin.
Men när de skulle börja förhanlda och sånt fck vi inte vara kvar.
Men efter så pratade vi med åklagaren och målsägandebiträdet de var så jäkla bra!
Åklagaren var helt sjukt trevlig asså :) Hoppas att han vann ^^


Sedan åkte vi till skolan, och vi hade 15 min lektion sen fick vi sluta... segt.
Men då gick jag och Malin till caféet och åt panini, mumms! Sedan åkte hon hem och jag gick till Gina Tricot och köpte en tröja, superfin! Ska lägga in bild senare :) <3

Sedan kom mamma&pappa så vi gick och handlade. Jag köpte massa chips och sådanat för ikväll är det PARTY :) <3

Ha det <3

Världens bästa låtar / <3

Mina favoritlåtar, många gamla men också rätt många nya som jag kan lyssna på om&om igen utan att tröttna på dom. Vad vore livet utan musik?

Celine Dion
- I'm Alive   <----       <3
Whitney Houston - I will always love you
Guns N Roses - November Rain
Celine Dion - Then you look at me
Westlife - Written in the stars <----    <3
Mötley Crüe - Wild Side
Celine Dion - My heart will go on
Lady Gaga - Just dance
Whitney Houston - I wanna dance with somebody
Westlife - If i let you go
Hinder - Without you
Sarah Dawn Finer - Moving On
Rihanna - Disturbia
Queen - We will rock you
Westlife - Unbreakable
Chris Brown & Keri Hilson - Superhuman
Whitney Houston - Greatest Love of all
Mötley Crüe - Kickstart my heart
Queen - Another one bites the dust
Brian Mcfadden
- Real to me <-----     <3
Chris Brown - With you

Det finns en massamassamassa mer men jag är så himla trött nu så jag måste verkligen sova :)
Ska upp tidigt imorgon och åka till Göteborgs tingsrätt och checka läget änna ^^

Godnatt, puss&kram <3

Toorsdag. . . Luleå / Fröunda - första matchen

Nope, idag var jag nästan mer trött än vad jag var igår och det sög. Det kan ha varit den psykiskt jobbigaste dagen på görlänge, den varade i evigheter! :D

Men den tog slut så småningsom och orken till att simma tog slut redan på morgonen när jag satt på bussen till skolan när jag kom på att jag glömt bikinin hemma.... ^^
Men jag kompletterade änna den tränigen med en och en halvtimmes gym / dans på morgonen:) Jag har redan träningsvärk kan jag ju säga... 

Första slutspelsmatchen mellan Frölunda och Luleå var ju idag då... Det gick la sådär. . .
Jag tror att det blev 1-5 till Luleå till slut =/ Men men... det är matcher kvar :)

IMORGON BLIR DET FESTLIGHETER IGEN :D Yeeeeeyj! <3

Haaa det ;)<3



trötttrötttrött

Det blev inte så mycket pluggande ikväll ändå, jag kommer väl ångra det imorgon men så é det :)

Nu är jag i alla fall skittrött så jag har precis duschat och ska gå och lägga mig nu vilken sekund som helst. Asså det är konstigt, såhär trött var det längesen jag var. Att jag är trött på morgonen är ju naturligt eftersom bara halva jag är levande men det brukar ju släppa när man kommer till skolan. Men inte idag, nu har jag varit trött hela dagen och därför blev det nästan inget pluggande...

Efter rättskunskapslektionen på ondagsmornarna har vi håltimma i typ 2 timmar och Malin var inte i skolan idag så dom härliga timmarna fick jag tillbringa själv haha. Men kreativ och grym som man är så tog jag en lååångpromenad.
Jag gick bort genom mitt gamla område där jag bodde i 7 år och gick i lskolan. Vilka minnen jag fick asså. Helt underbart och ibland längtar man faktiskt tillbaka. Jag fick en sjukt go känsla i magen när jag såg grillplatsen på gården och den gamle husbilen som stått där i alla evigheters evigheter:) Och när jag gick förbi vår gamla lägenhet blev jag nästan avundsjuk på dom som bor där nu ^^
-
Till poängen, jag gick bort till min kusins dagis för att kolla om de var ute och lekte och jag tänkte nästan ge upp när jag såg att varenda unge hade röda overaller xD Men sen såg jag Linnéa och hon sken upp som en sol när hon såg mig och hon presenterade mig för hennes vänner (Idolen = Jag).
Så himla söt unge asså, och jag längtar till sommaren och till studsmattan/poolen =) Nu denna sommaren ska jag se till att vara frisk och sen ska jag hoppa studsmatta som jag aldrig gjort annat ^^ <3

<<<>>>

Mina planer för imorgon då är att jag åker till Valhalla direkt efter skolan och simmar, sen hem och ta det chill så får vi se vad som dyker upp :) Slutar iofs tjugo över fyra så vi får se om det finns någon ork till simningen... Fast det har gett så otroligt mycket så kommer väl tagga till imorgon.. får vi hoppas.

Just det, en grej jag glömde skriva förut.
Idag försökte min hund hugga mig, på riktigt xD Hon har aldrig gjort det innan, lite småäckligt sådär... Men jag får väl skylla mig själv.
Vi lekte och busade och sen gav jag henne lite av vår mat, men precis när hon började äta skulle jag ta bort tallriken för att kolla hur hon reagerade (det har aldrig varit problem med det innan) och daaamn.... första gången visade hon bara tänderna men andra gången skulle hon hugga mig ;o Hon träffade bara lite grann men det gick ju inte hål eller så. Men jag blev ju livrädd och samtidigt skitförbannad så jag nästan lyfte henne i örat till hennes säng och slängde i henne i den. Men sen fick jag dåligt samvete och hon skämdes eftersom hon låg och skakade. =/ 
Då kunde jag inte hålla mig så då gav jag henne massa pussar&kramar och sen var allt fridfullt igen =)
Världens bästa Nikki <3

Nu ska jag sova. En lång äcklig dag väntas imorgon.
08.00 - 16.20   uuhe :'(
(Med matte & natur...................) Ingen idrott imorgon, depp.

Aja, ha det fint!
Godnatt, Puss&Kram <3

"
I'm moving on, and I'm gonna get stronger now. Nothing will brake me down" <3

Pluggisen Gustafsson :)

Jag är så himla bra på allt :)
Haha, i alla fall denna veckan, annars stämmer det ju inte riktigt någonstans :D

Vi fick i alla fall tillbaka en massa arbeten i veckan som vi gjort och det var jättebra resultat på alla :) Kan det ha med min nya grymma närvaro att göra ? ^^
Jag fick MVG på engelskaarbetet, VG+ på svenskaarbetet och Bra! på ett annat svenskaarbete - sug på dom.
Och idag fick vi tillbaka våra italienskaprov och jag fick MVG, haha ^^ Chocktillstånd. Men de e FETT NICE :D

Lyckan håller nog dock inte i sig så länge för imorgon är det naturkunskapsprov... Och jag började plugga igår :) Det är tusen sidor vi ska läsa om HELT obegripliga saker, förjävligt tycker jag. Har dessutom väldigt ont idag och är skittrött så det går nog inte så bra... Har jag tur så hjälper Fanny mig som på alla andra prov  i naturen, du är en sann vän (A) <3

Varför ska man kunna hur en cell är uppbyggd och alla miljoner namn de finns  på dom om man ändå inte ska plugga till typ läkare eller så? uuhee :'(

Aja, måste plugga vidare nu.... Ha det <3


Nyduschad

Måste bara få detta sagt nu för jag har tänkt på det länge ^^

Men det finns inget skönare än att vara nyduschad och gå och lägga sig i en renbäddad säng. Allt känns superrent och fräscht och man vill verkligen bara soooova <3
Riktigt onödig information egentligen, men så sant :)

Därför ska jag just nu göra precis det :) Bäddade rent (shiiet va det är svårt!) och ska krypa ner och sova i världens mysigaste säng! Upp tidigt imorgon med rättskunskap, idrott, italienska & handboll (men inget handbollsspelande för mig, utan en härlig promenix haha...)

Btw, Fanny har börjat mig för indian :o Illa. 

Godnatt <3 

gaah segt

Detta kan ha varit den tråkigaste dagen i hela mitt långa liv. En av de tråkigaste i alla fall.

Vaknade, somnade om och gick upp vid halv 9 vilket var alldeles för sent eftersom jag fick stressa ihjäl mig till skolan. Och eftersom jag fick stressa ihjäl mig blev håret uppslängt i en boll på huvudet och jag fick sminka mig på bussen. Ingen frukost fick jag i mig heller, bra start på dagen.

Sen kom jag till skolan och första lektionen var idrott och då får jag reda på att det var teori och jag blev depp igen, haha. Det var teori på Hjärt/lungräddning och den lektionen var obligatorisk för att få upp betyg i idrott så jag var glad att jag inte låg kvar hemma i sängen som jag hade Goda planer på att göra ^^

Efter idrotten gick jag, Malin och Fanny till Paprika i Allum och käkade lunch, fett nice. Vi mixade våra egna sallader och det är såååhäär gott!  Men, vi tog fel på tiden så vi kom 20 min sent till Naturlektionen och det blev depp.
Efter naturen var det dags för MATTE <3<3<3 Mitt älskade ämne. Men alla som känner mig vet att det är en stor fet lögn :) Det är det värsta jag vet, jag får ärligt talat huvudvärk efter 10 min och då har jag inte ens räknat.. depp.
MEN, på stödmatten efter den vanliga lektionen (yepp jag och Malin går i stödmatte ^^) fick jag reda på att jag blev GODKÄND på provet vi hade för 2 veckor sedan! Jag blev helt chockad eftersom jag gissade på varenda uppgift, fett nice. 

Aja vi tröttnade snabbt på stödmatten så vi gick och jag åkte och simmade. Det gick la bra men det var så jävla kallt i vattnet så jag ville nästan inte gå i. Usch. 
Aah och när jag kom hem gick jag ut med Nikki i det jobbiga och äckliga regnet som man blir helt genomblöt i, förjävligt. 

Men nu har jag precis färgat håret och ska snart äta pannkakor :) Mumms! <3 

Vi hoppas på en bättre och roligare dag imorgon i alla fall! 
Ha det  <3

 

"Fyllesvin" eller människor?

Jag förstår mig fan inte på människor ibland asså.

Idag kom en man fram till mig som är väldigt känd som att vara Partilles största  pundare, alkolist, biltjuv och så vidare. Polisen har tagit honom så himla många gånger att de till och med tappat räkningen och ett tag var han riktigt illa ute. Min pappa är polis så tro inte att jag sitter och hittar på allting..

Vi kallar denna mannen för Viggo för jag vill inte nämna hans riktiga namn. Men pappa har berättat så himla mycket saker som han har gjort, men pappa har gett honom nya chanser hela tiden. En dag fick polisen nog och sa att detta var verkligen hans sista chans till att bättra sig och pappa pratade ordentligt med honom och Viggo började se upp till pappa för han förstod att han inte var en person med en massa fördomar. Till allas förvåning skärpte han till sig och var ren ifrån ALLT i 2,5 år. Han har haft det så jävla tufft så det gör ont i hjätat när man tänker på det.
 
Jag minns en sommar när jag och en kompis var ute och åkte moppe så stannade vi vid ICA och jag släppte min hjälm rakt ner i marken och han kom då fram till mig och drog en hel föreläsning om hur farligt det är att göra så och att hjälmen tappar säkerhet och sånt. Då hade jag ingen aning om vem människan var.
Men trots hans svåra förhållanden, utan bostad och familj vill han tänka på andra och få andra att må bra.
Men det är det fan ingen som ser! De ser en försupen äcklig gubbe som inte har någon mening med att driva omkring på gatorna.

Idag i alla fall kom han fram till mig inne på Willys. Jag visste vem han var men jag trodde inte att han visste vem jag var. Han kom fram och frågade någonting och drog ett skämt som jag inte riktigt uppfattade :) Då passade jag på att fråga om han visste vem Jörgen var, och han lös upp som en sol. "Aah fan, det vet jag". Det är min pappa sa jag då, och då log han och sa jag vet :)
Utan att skämmas ett enda dugg stod jag därinne och pratade med honom och han berättade allt han gjort och hur arg pappa vart på honom, haha. Han gav mig flera kramar och det märkes att han inte haft någon att prata nornalt med på väldigt, väldigt länge. Han var så himla go så det finns inte asså.

När jag sen går till bussen står det en massa jävla fjortisar och andra människor och tittar på ett annat gäng med "alkolister" och skrattar och verkligen hånar dom. Hur fan tänker man då? En kille sa att de var äckliga, jävla fyllesvin.  
Det gjorde ont i mig när jag hörde det, för dessa fördomsfulla människorna är så hmla trångsynta så det är sorgligt.


Många ser bara den trasiga utsidan och glömmer bort det som bor på insidan. Dessa människorna hamnade i deras situation av en anledning, glöm aldrig det! Så tänk efter innan ni öppnar käften och slänger ur er någonting som får någon att bli sårad för någonting som de inte kan rå för!


Oväderliga {v

Fanny Zetterlund - Du gör skolan värd att gå till. Vi fann varandra direkt och jag är så himla glad att det blev som det blev. Efter regn kommer solsken. Du finns här för mig om det är något och jag värdesätter det så oroligt mycket. Du kan ptata med mig om precis allting och jag lovar att göra mitt allra bästa för att hjälpa dig. Jag älskar dig <3

Olivia Andersson - Finns inga ord som beskriver dig. Jag älskar dig och att vi hittat tillbaka till varandra efter all den tiden är helt otroligt och inga festar som du&jag gumman ^^ Jag älskar dig <3

Malin Lindberg - Du tillsammans med Fanny gör att det blir kul i skolan. Du ska inte tro att jag har glömt hur du ställde upp för mig och stöttade mig när kärleken sket sig. Jag har blivit så mycket starkare och du har en stor del av att jag kom över det så snabbt och bra som jag gjorde! Tack, <3
 
Elin Beijer - Elin Beijer & Rebecka Gustafsson = 9B-äst. Vi ägde humorn i klassen, det måste du hålla med om! :) Jag saknar de gamla tiderna, men vi håller kontakten och så ska det förbli! Fredag den 13, Pauserna, Dag-Otto, Moppeturerna, Livet är en fest och D***** H***** är inte bjuden. . .  Finns massa saker! Haha <3

Rebecca Karlsson - Lucia-Rebeckorna. Vi kom varandra nära under väldigt kort tid och du är så himla skön gumman! Skrattanfallen och all nervositet ledde till att vi blev väldigt nära vänner. <3

Joakim Svendsen - Min J*de ^^ Haha du har blivit en av mina bästa killkompisar, eftersom du är så himla knäpp men så genomsnäll så det finns inte! :) Festprissen.

Tommy Hellberg - Världens bästa Tommy. Vi har allt våra dagar vi du :) Jag är jätteglad att vi fortfarande kan vara vänner, för du känner mig ut och in och det känns jätteskönt att ha en sådan vän. Vi bråkar vi, men det slutar alltid med att vi blir vänner så det är meningen att vi ska vara vänner :) <3
 
Kristoffer Pettersson - KP, KP, KP ^^ Jag glömmer aldrig RIX FM när jag träffade dig, krille, Oskar och de andra. Det var nog den roligaste kvällen jag haft, i alla fall en av dom. Du är underbar vännen! <3

Daniel Eriksson - Daaamn va vi har bråkat asså, wooho. Men nu orkar ingen av oss bråka mer så nu är vi vänner och får hoppas att det håller sig så nu ^^ Det tror jag att du också hoppas på xD Sedan suger du på bowling.... ^^ <3


Ni är bäst och jag tycker om er så himla mycket allihop! <3

Undersökningen av ryggen

Den 12 är det äntligen dags! Det ska bli så himla skönt att det äntligen ska bli ett slut på det här för nu känner jag att jag är på gränsen att inte orka mer. Som jag har längtat.

För ett år sedan opererades jag för ett stort diskbråck nere i ländryggen, och sen var det 6 månaders stenhård rehabilitering, och ingen handboll under hela den perioden =/

Men det blev aldrig bättre, utan snarare sämre. Detta har påverkat mig så himla mycket, både fysiskt och psykiskt.
För några veckor sedan fick vi tid uppe i Strängnäs på sveriges bästa ryggklinik och han tror att det är fel på själva disken i ryggen och att detta kan ordnas genom en "steloperation" men även kallad stabiliseringsoperation. Men för att vara säker på det ska jag genomgå en väldigt smärtsam undersökning, och det är det som händer den 12 Mars :)

Igår så ringde de från kliniken och berättade om hur detta kommer gå till eftersom jag inte fattade någonting av de somn stod i de pappren som de skickade hem haha, och jag är glad om jag kommer levande därifrån haha!

-  De börjar med att sticka in 4 nålar i vardera disk i det området jag har ont. Sedan ska han "knacka" in dessa nålarna långt in i diskarna för att provocera fram smärtan.
- Efter det får jag vila 10 minuter och sedan får jag lokalbedövning runt om diskarna, och sedan gör han om samma sak. - Sedan får jag äta lunch (kmr ju vara assugen på att äta...) och efter det är det dags för nästa moment.
-Han sprutar in en "hemlig" vätska i ryggen och sedan ska jag utvärdera hur detta känns.
- Sedan efter det ska jag göra saker som jag normalt inte kan göra, (sitta med utsträckta ben och luta mig framåt, ligga länge på mage, sitta länge, stå länge osv.) och sedan är det dags att göra om samma sak som han gjorde först, det vill säga att han knackar in 4 nålar in i diskarna längst ner.

Någon som är avundsjuk?

Läkaren har redan skrivit Eventuellt operation så jag har fått operationstid och allting så jag hoppas verkligen på detta nu! Dock kommer det att bli ett rent helvete däruppe under undersökningen, men det är SÅ värt det!

Ännu en vanlig dag.

Segsegseg...


Gick upp kvart i åtta idag för att ta en långpromenad med Nikki (för er som inte vet vem det är så är det min grymma hund). Jag hade drömt en jobbig dröm så det var inga direkta problem med att gå upp för kände verkligen inte för att fortsätta drömma.
Det var en rätt skön tid att gå ut på för det var inte massa wierd människor ute som det brukar vara så det var fett nice :)
Sen när jag kom hem slog tanken mig att det var den första morgonen på sjukt länge som jag inte behövde stressa, hamnade nästan i chock ^^

Skolan var precis likadan som alla andra dagar, man går dit, låtsas trivas och går hem och man kan äntligen andas ut när man inser att ännu en dag är slut. Jag talar inte bara för mig själv när jag skriver att jag inte trivs, det vet jag :) Dock finns det folk jag känner mig trygg med också, utan er hade det inte fungerat :)<3
Det är inget speciellt som får mig att känna såhär, men människor är olika och det blir lätt att man känner sig obekväm. Även här vet jag att jag inte talar för mig själv :)


Men nu har jag börjat räkna ner dagarna tills jag ska upp till Strängnäs igen för undersökningen av ryggen :)
Det är inte alls lång tid kvar. Idag är det 10 dagar kvar :)
De ringde därifrån igår och berättade om hur undersökningen kommer att gå till, men det är rätt mycket så jag skriver ett nytt inlägg om det senare :)
Nu ska rebeckan äta, hemmagjorda pannbiffar med pasta. Gaaah <3
Ha det G <3



Party! 28/2-09

Riktigt lyckad kväll!

Först kom Daniel och han satte sig och kollade på hockey innan alla andra kom :)
Sedan kom Jocke, Blomman, Fredrick, Jessica och Irimeli :)
När de kom drog vi igång med ölspelet och där föll både Jocke&Blomman xD Haha helt underbart att se.
Jocke hade sån sjuk otur så han satt och drack i princip hela tiden.
Men grejen är den att jag märkte inte när Blomman blev dragen, dock gick det ganska fort att inse det haha!  Ögonen gick fan i kors på han, xD

Jag: Jonathan, är du full?
Jonathan: Njae, jag kan tänka klart! :)
Jag: Du är full haha,
Jonathan: jag är full, men bara lite bara xD

Efter ett tag kom även Olivia, Sacke och Stina. Sen kom det 3 till jag inte kände.

Underbar musik hade vi också ^^ Först någon rockskiva som Daniel och Blomman hittade bland våra skivor, men sen kom Olivia med en skiva med Bonnie Tyler, LADY GAGA<3 och massa annan go musik :)
Lite tafs blev det allt mellan mig & Olivia under Total Eclips Of The Heart, mumms!


Näfan det var riktigt kul asså! Joakim fick syn på vår pool i trädgården oh gick ut på gräsmattan i bara strumpor och sen vet jag inte vart han tog vägen, haha! Sen vet jag att han låg i vår hammok och degade när det var typ -10 grader xD
Blev ju lite mycket där också när Joakim, Blomman, Jessica och Irimeli drog igång och sjöng Pokémon-låten på min altan :O haha
Underbart folk, skitkul att alla kom! 
Ska bli kul på fredag, då är det festligheter igen och då ska Fanny vara med! :)



Sen när gått hem gick jag in och duschade, och det var nog den skönaste duschen jag varit med om. Helt underbart. Men sen när jag skulle gå och lägga mig egentligen så fastnade jag åter igen vid datorn med Coca-Colan som jag glömde bort under  kvällen, och popcorn^^ 
Kom la i säng vid 4, halv 5 och dåå kom Mamma&Pappa hem :)  
De hade vart på "födelsedagsfest" hos Tes&Pär :) Alla som var där hade tydigen också haft väldigt kul ^^ Kan det bli annat än kul när Kenneth är i farten? njä 

Nu har jag stora förväntningar på dagen idag i alla fall (A)

Ha det gött häj!<3

RSS 2.0