Filmtajm & popcorn

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Trollkarlens hemligheter på 5an.
Jag har aldrig sett det innan, men det är ballt ändå. Först får man se tricken snabbt och sen avslöjar dom hur de gjort. Och när man ser det långsamt är ju allt så uppenbart. Men det ser man inte när det görs så fort. Haha.




Och nu tog programmet slut och då ska jag sätta på en flm och göra popcorn :)
Nu ska jag se Dark Reprieve, en skräckfilm. Ska kolla på den i vardagsrummet, vågar inte sitta själv i rummet, haha. Den verkar bra, men vi får väl se :) Jag fick ju sjukt många filmer av Lasse och jag tror att jag sorterat ut alla skräckfilmer så det blev en stor utökning av filmer i mitt rum ^^ <3

Först ska jag ta en liten promenix med Nikki och sen blir det mys.
Jag finns på mobilen, pusspuss <3

Filmkväll och förkyld

Fanny har smittat mig :( Jag är jätteförkyld, och jag vill inte bli ordentligt sjuk nu, inte bra i början av skolan. Men jag känner mig lite bättre idag, så imorgon ska jag nog vara nästan frisk. Är ledig imorgon också så ska ta det lugnt :) Kommer bli långhelg nu i alla fall 2 veckor till eftersom att projektarbetet inte drar igång förens om 2 - 3 veckor :) Mumma.



Igår kväll åkte jag upp till Fanny och tittade på film med henne och Joakim. Det blev Saw 5, riktigt grym. Men jag hatar slutet, sjukt dåligt. Vi satt och käkade godis och chips och vi skulle egentiligen kolla på en till film, men jag orkade inte det. Var kanontrött och ville bara hem och duscha och lägga mig i soffan och typ sova. Får se, jag hoppas att vi ser den sista Rambo-filmen nästa gång, hur bra som helst. Riktigt rå, men ändå bra.

Imorgon ska jag gå upp klockan 8 trots att jag är ledig för jag ska vara hos sjukgymnasten 8.45
Inte okej, men det är ändå värt eftersom det redan känns mycket bättre i knät. Men vissa tror ju att jag hittar på alla mina skador.... haha harregud va dum i huvudet du är. Pinsamt.

Nu ska jag ut på tomten och kasta boll med min hund som ligger och blänger på mig ^^



Myskväll igår, slappdag idag

Igår var jag i stan med Fanny & Jonas, vi hjälpte honom att handla kläder. Det gick ju som det gick, lite småsura miner och sådär. . . 
Sedan gick jag och Fanny till Bamboo och käkade, MUMMA! Det var hur gott som helst, och jag blev så mätt! Jag har aldrig blivit så mätt innan, haha!
Efter det drog jag hem och hämtade lite filmer och sen åkte jag tillbaka upp till Fanny och så kollade vi på film :)

Det blev Hostel, en av världens äckligaste filmer enligt mig... Sen skulle jag åka hem ensam på kvällen, mys. Näemen vi satt i soffan, drack Sprite, käkade chips & Frasse (kinapuffar typ, hur goa som helst) så det gick rätt bra :) Jag har sett filmen en gång innan, i typ somras eller något, och den var lika läskig denna gången som då haha,

När jag kom hem gick jag in på Facebook och spelade Farm Ville, sjukt nice spel asså. Jag är så himla bra på det, haha. MYCKET bättre än vad Joakim är. . .  Nu har jag nog Facebook's snyggaste farm.
Familjen hade typ gått och lagt sig när jag kom hem så jag kollade på film samtidigt som jag spelade. Det blev The Cottage igen, haha. Den är så sjuk så det finns inte. Skräck/Komedi som går typ hela tiden på Canal +. Dock är den inte läskig någonstans, men man skrattar ju ihjäl sig ibland, rekomenderar den till alla människor faktiskt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, är jättetrött och börjar bli riktigt förkyld så jag ska nog bara vara hemma, titta på en massa film och äta godis :) Möjligheten finns att jag åker upp till Fanny & Joakim lite senare.

Wäe nu ska jag titta på film, skriver lite mer sen,
puss & kram <3

Seger!

Idag hade vi en lektion i skolan (Psykologi) och det verkar faktiskt helt okej :)
Sedan efter skolan åkte jag till stan med Fanny & Joakim för att hämta min plånbok på Västtrafiks hittegodscentral :) Jag glömde den på bussen i måndags (bra start på terminen....) och någon underbar människa har lämnat in den och lämnat allt kvar. Han/Hon hade inte ens rört mynten som fanns däri. Jag blev massa glad! <3

Sedan åkte jag hem och sov en stund och sedan åkte jag upp till Fanny & Joakim :) Vi satt på grönbänkarna och hamna helt plötsligt i krig med de som bodde på den gården för de tyckte inte att vi skulle sitta på dom bänkarna eftersom den var deras. Då blev jag & Fanny förbannade och gav oss inte. Så dom stod och snackade skit om oss (2 stycken 60+ surkärringar) och vi vägrade att flytta på oss :)
Till slut, efter att ha suttit där i nästan 2 timmar med tanterna en bit ifrån (de vägrade gå in, haha) så gick de in och vi vann! Het underbart.

DE TVÅ KRIGARNA

Nu ligger jag i soffan och tittar på Navy CIS <3 Har precis duschat och tagit bort min ansiktsmask, helt mumma.

Imorgon börjar jag klockan 10, och slutar vid 2 någon gång, det är helt okej =) Men efter skolan ska jag och Fanny, förhoppningsvis Jocke också, med Jonas in till stan köpa kläder.
Och efter det ska jag och Fanny äta på Bamboo, MUMMAAA! :D Lycka. De öppnar vid 5 någon gång, så vi ska hänga på låset, mohaha! (Fulaste uttrycket, men ändå grymt.)



Wiho, han är massa snygg. Tänk om man kunde ha den turen och typ bo granne med han eller nåt. Lägga in stötar då & då, till slut gifter vi oss och skaffar barn :) Haha. . .  dream on.
Näemen jag hade ju inte bangat en sekund ^^

Nu ska jag kolla vidare och sedan sova :)

Ha det finfint, pusspusspusspusspusspusspuss<3


Fanny Zetterlund <3


Jag älskar dig, jag finner inga ord som kan beskriva hur mycket. Du är min allra bästa vän, ingen känner mig så bra som du gör. Det är helt otroligt att vi hittat varandra, skrattar åt exakt samma saker, vi har samma känslor, tycker om / hatar i princip samma människor osv. Att vi två placerades i samma klass är någonting jag är så himla glad över.
Jag kommer aldrig släppa taget om dig, aldrigaldrig. Nu när saker och ting känns tunga kan det kännas skönt att ha någon att luta sig mot, och jag kan lova dig, dag & natt så finns jag hos dig. Du har hjälpt mig mer än någon annan, ibland bara genom att finnas till på ndena jord. Jag hade nog inte klarat allt så bra som jag gjort om inte du funnits, och jag är evigt tacksam för det.

Nu är det min tur att finnas där för dig, och tveka aldrig. Jag vet inte hur många gånger jag sagt det till dig, men jag vill verkligen att du ska förstå att jag menar det. Mår du bra, mår jag bra. Mår du dåligt, mår jag dåligt.
Nu har vi bara ett år kvar på världens sämsta skola innan vi slipper hela Porthälla och *** * och efter gymnasiet kommer du fortfarande ha en lika stor plats i mitt hjärta som nu, om inte större. Allt sitter i huvudet om man vill behålla kontakten eller inte.

Jag vill att du ska veta hur jag tycker och tänker om dig, och det finns liksom inget negativt. Du är min Fanny och jag älskar dig precis som du är. Du är som sagt min allra bästa vän och jag vill inte förlora dig för något i hela världen.
Du är min, jag är din.
Vi två <3


DU ÄR BÄST :) <3


Europe!

Igår var jag, Fanny, Jocke, Jonathan & Martin inne i stan för att kolla Europe upp på Götaplatsen. Det finns inga ord för att beskriva hur
jävla bra det var! Träffade en asskön Stockholmare också, haha.
Nämen hel.t seriöst, de spelade alla låtar vi ville höra. Sign Of The Times, Carrie, Cherokee, Rock The Night, FINAL COUNTDOWN. Det var så underbart så det finns inte! <3


Jättetråkigt att Ulis inte skulle in, saknar henne faktiskt. Men jag träffade Stellan i alla fall, han sklle hälsa så gott till henne :) <3 Bara så ni vet så har jag världens bästa faster.

Nu ligger jag i soffan, ensam hemma. Mamma och pappa är i Varberg och ska koll när Nicke spelar sin första A-lagsmatch, jag är stolt ^^ <3
På tv är det Room Raiders 2.0, haha alltid lika kul :D
Idag vet jag inte vad som händer, jag ska nog bara ta det lugnt. Känner att jag kanske behöver det idag, hehe. Min hund lär ju få en massa uppmärksamhet idag, (som alltid iofs. . . )


Jag tror att jag ska in till Allum en stund sen och köpa en skjorta jag tittade på igår, Sjukt snygg! Men får som sagt se om jag orkar, är lite småseg idag ^^

Men nu ska jag äta frukost och fortsätta titta på det kungliga Room Raiders ^^
Ha det massa bra! <3

RSS 2.0